Home

Амадор Лопес попрощався із коханням в Барселоні!

Нещодавно найвідоміший латиноамериканець в Україні Амадор Лопес відсвяткував свій День народження. Але співак вирішив не влаштовувати гучних вечірок з друзями та колегами, як завжди він це робить, а навпаки, поїхати з країни. Минулий рік видався для Амадора не дуже легким. Не дивлячись на постійну зайнятість, посмішку на обличчі та позитивну енергетику, якою він невпинно заряджав своїх шанувальників, на його душі шкребли кішки. Саме у 2019-му він розійшовся із своєю другою половинкою i ніяк не міг від цього відійти. 

 

Але все має свій фінал, тому Амадор вирішив зустріти свій особистий новий рік вільною людиною, відпустити все болюче, та поїхав відсвяткувати День народження у самому серці Іспанії - Барселоні. Там він гуляв мальовничими вулицями, катався на велосипеді, проводив годині біля моря та лікував свою душу. 


- Весь минулий рік я намагався загасити біль від свого розриву, багато працювати та не зважати ні на що. А потім я вирішив, що вже не можу слухати докори близьких, що я невеселий та нещасливий, і потрібно ставити крапку та рухатись далі. Тому, не довго думаючи, перед своїм Днем народження я купив квитки на літак, забронював готель і полетів до Барселони. Хоча я і латиноамериканець і іспанська моя рідна мова, я  давно не був у Іспанії, та й навіть мову вже почав забувати. Тому ці «ліки» діяли на мою душу прекрасно. А ще море, сангрія та смачнюща іспанська кухня зробили своє діло. Я проводив час на самоті, і можу сказати, що іноді, коли важко розібратися в собі, дуже потрібно побути лише із самим собою. Особливо людям нашої професії. Але побути на самотi не завжди виходило, бо іспанці дуже відкриті та щирi, не давали сумувати, i це класно! Тому хочу поділитися своїми висновками із вами: розрив - це не крапка у житті, а лише сходинка та крок до чогось нового! - оголив душу Амадор Лопес. 

 

Тепер, за словами самого співака, його серце вільне і повне натхнення та спокою. Навіть на своїй сторінці в  Instagram Амадор написав: «Перезавантаження відбулося, готовий до нових хвиль щастя!»