Home

Улюблені BEAUTY засоби від редакції GOSSIP

  

Тетяна Васильчук, pr-manager "GOSSIP magazine"

 

Кожна дівчина користується косметикою, і я не виняток. Я багато експериментую з косметикою, адже багато продуктів не підходять для мого типу шкіри і мені доводиться бути обережною. 

Кожного дня я старанно малюю стрілки і всіма способами намагаюсь приховати синці під очима. Останнє є моєю найбільшою проблемою, і оскільки мені не хочеться вкривати лице товстим шаром тонального крему, я постійно шукала альтернативи. Знаючи про цей мій невеликий недолік, мені подарували один цікавий продукт. 


Хочу поділитись з вами моєю знахідкою і теперішнім фаворитом у сфері щоденного догляду — крем-філлер Myo Filler для контуру очей від Irene Bukur. Це крем-філлер для шкіри навколо очей. Розповім вам трохи про цей продукт. 

Це інтелектуальна розробка на основі інноваційної технології Х-50 і методу миттєвого надходження біокомпонентів — «дрон» забезпечує потрійний омолоджувальний ефект:

 

1. Заповнення мімічних зморшок. Інкапсульований пептид X50 Hyalufiller™ (компанія Infinitec Barcelona, ​​Іспанія) проникає вглиб шкіри, заповнює зморшки, виштовхуючи їх зсередини, покращує текстуру і зовнішній вигляд шкіри.

2. Розгладження шкіри. X50 Myocept™ (компанія Infinitec Barcelona, ​​Іспанія) завдяки ефекту міорелаксації розгладжує зморшки навколо очей і зменшує їх глибину. Інтелектуальний комплекс Hydraporine™ (Lucas Meyer Cosmetics, Франція) забезпечує оптимальний рівень зволоження шкіри, робить її більш гладкою та еластичною.

3. Зменшення темних кругів. Наявність у складі кофеїну підсилює мікроциркуляцію крові, зменшує темні кола, ефективно усуває набряки і мішки під очима.


Якщо у вас є схожа проблема, раджу спробувати цей продукт!


Юлія Юша, pr-manager "GOSSIP magazine"

 

Зволожувальний делікатний крем-догляд Weleda я придбала з метою перейти на натуральну косметику. Коли я пробую будь-яку косметичну марку вперше, завжди купую засоби для чутливої шкіри — вони, як правило, підходять до будь-якого типу шкіри і діють м'яко і делікатно. Упаковка крему мила, простенька, на мій погляд. Це маленький металевий тюбик рожевого кольору (всього 30 мл), що має кришку з білого пластику з логотипом марки. Тюбик не дуже зручний, має один величезний недолік: він мнеться і деформується, швидше за все, причина в тому, що він металевий.


Крем білого кольору має дуже слабкий запах рослинного масла без парфумерних ароматів, досить-таки густий. Оскільки крем жирний, він природно вбирається не відразу, це дає можливість помасажувати обличчя. Крем не підійде тим, хто любить легкі креми, як швидко всотуються. Я використовую його тільки ввечері. Думаю, це можна назвати недоліком багатьох органічних кремів. Після нанесення на шкіру він відчутно насичує її.

 

Вже після декількох днів застосування шкіра стала дуже-дуже ніжною й оксамитовою на дотик. Шкіра на ранок після використання крему завжди виглядає свіжою і рум'яною. Є відчуття насиченої, пружної і щасливої шкіри. Мімічні зморшки візуально розгладжені, думаю, завдяки крему вони не будуть ставати помітнішими. Ніяких висипок, алергії, лущення та інших неприємностей за час дії крему не виникало. Також крем не забиває пори і не збільшує жирність шкіри, тому мені він дуже підійшов.


Всім дуже раджу спробувати цей натуральний, ефективний і дуже приємний крем від Weleda!


Марія Грегуль, pr-manager "GOSSIP magazine"

 

Вперше я вирішила спробувати продукт не за рекомендацією косметолога, а за відгуком в інстаграм. Хотілось  дізнатися, якою насправді є продукція розпіареного бренда, що активно ходить по соцмережах!


Я користувалася ним упродовж трьох тижнів і можу поділитися з вами своїм враженням!

Спочатку провели діагностику шкіри і вибрали мені правильний догляд!

Це були тонік, нічний концентрат, сироватка, зволожувальний крем та крем навколо очей з авокадо (якщо у вас знежирена шкіра, тоді він вам підійде).


Приголомшливо!

 

Я ще не бачила своє обличчя таким свіжим та здоровими зранку! Так, так, зранку! 


 Мій фаворит цього догляду — крем для шкіри навколо очей з авокадо, який:

— зволожує;

 — живить  та розгладжує шкіру;

 — зменшує  глибину зморшок;

 — прибирає темні кола;

 — не викликає алергічних реакцій;

 — та головне, підходить людям із контактними лінзами.


Що можу сказати з приводу текстури крему? Дуже ніжна, але при цьому масляниста, що нагадує вершкове масло, а кольором схожа на авокадо.


Найкраще використовувати в зимовий період, а саме вранці та ввечері, підходить всім, хто схильний до сухості. Добре контактує з макіяжем.


 Країна-виробник — США.


 Термін придатності: 6 місяців після відкриття упаковки.


 Купити ви можете на офіційному сайті або: 

 — ТЦ GULLIVER

—  ВСЕРЕДИНІ МАГАЗИНУ BROCARD В ТЦ OCEAN PLAZ 

  • ТРЦ RIVER MALL

— УСЕРЕДИНІ МАГАЗИНУ BROCARD В ТЦ «МОСТ-СІТІ ЦЕНТР»

— ТЦ «ЄВРОПА»

— ТРЦ «КАРАВАН»


Інстаграм: https://instagram.com/kiehlsua

Вартість: 14 мл — 1029 грн


Усім бажаю спробувати!