Home

Нове ім'я в б'юті індустрії: INRO

Новий парфумерно-косметичний бренд INRO презентував косметику для догляду за шкірою рук і тіла, а також аромати для створення атмосфери вдома. Надихаючись східною естетикою, бренд трансформував бачення традиційної японської коробочки для дрібних предметів "інро" у впізнаваний стиль своєї косметичної лінії.
 

Історія INRO тісно пов'язана з культурою споживання ароматів та несе певну освітню місію. Аромат – це перш за все спосіб впливу на підсвідомість людини: у 2004 році американські вчені Лінда Бак та Річард Аксель отримали Нобелівську премію за дослідження в області чуттєвості нюху й сприйняття ароматів людиною. В основі нашої здатності сприймати запахи лежить своєрідна карта ароматів, яка налічує понад 10 000 відтінків запахів.

     

У косметиці INRO гармонійно поєднують корисні властивості природних інгредієнтів із сучасними ефективними компонентами, дотримуючись у виробництві косметики концепції clean beauty. Адже бренд будується на простій істині: не все натуральне корисне та не все штучне шкідливе. У той час як деякі натуральні інгредієнти не можна використовувати в косметичних продуктах через їх алергенність, багато синтетичних продуктів, які створені штучним шляхом, як гіалуронова кислота або вітамін С, несуть користь нашому організму. Абсолютно всі аромати INRO, які входять до складу косметики, мають низьку алергенність, відповідають жорстким європейським стандартам і нормам IFRA, виробляються на передовому сучасному й технологічному обладнанні.

    

Напередодні зимових свят, INRO презентував дві серії – SPA і Black. Вони складаються зі спеціалізованих лінійок, які спрямовані на конкретну дію: Kiran має у своєму складі екстракти акації, фіалки й кофеїну та прискорює процеси регенерації шкіри, Nilo зволожує завдяки ферментам меду, папаї та лайма, Griotte з гуараною і рожевим перцем тонізує й живить, а Crofton, з комплексом пребіотиків і гарденією, відновлює шкіру та нігтьову пластину.

 

У косметичної колекції INRO представлені: гель для душу, рідке мило для рук, крем для рук, крем-обгортання, кремовий скраб для тіла, свічки, дифузори, ароматне тверде мило. Кожен продукт може стати ідеальним подарунком для рідних та близьких до новорічних свят.

 

Продукція INRO вже представлена ​​на сайті бренду.

https://www.inro.com.ua/

https://www.instagram.com/inro.ua