Home

GASANOVA x GEMINI: ювелірна колекція перснів “13 богів”

 Наділіть себе силою прадавніх Богів!


Fashion бренд GASANOVA спільно з ювелірним ательє преміумкласу GEMINI Jewelry & Gems створили унікальну колекцію перснів "13 богів”. Колаборація присвячена міфологічному початку людського буття. 13 богів, 13 ювелірних прикрас, 13 пристрасних бажань людини ототожнити себе з вищою силою.

 

Колекція GASANOVA x GEMINI складається з масивних золотих і срібних перснів виконаних в авторській техніці. Дорогоцінні метали возз'єднали триєдину обробку: античні обличчя деталізовані за допомогою матового дрібного пескоструя, чорніння створює ефект брутальності, а класичне полірування наповнює надзвичайним сяйвом. Кожен виріб – це історія одного міфологічного бога і його величної сили, яка може спопелити й відтворити заново.

     

Античні зображення на прикрасах переплітаються з концепцією самої зйомки й знаходять новий пуерильний погляд на саму форму. Яскраві кольори, яскраві квіти, контраст об'ємів – це все про дитяче сприйняття світу і спогади ще зовсім маленької людини. Уява якої не обтяжена межами та заборонами, а її свобода проявляється в можливості бачити велике і відчувати себе великим, надягаючи мамину прикрасу.

 

GASANOVA: https://www.instagram.com/gasanova_boutique

GEMINI Jewelry&Gems https://www.instagram.com/gemini.in.ua/