Home

Інтелект та сила природи у кожній баночці: що приховують сироватки EVO derm


Інтелект та сила природи у кожній баночці EVO derm, адже команда досвідченого косметолога Оксани Короткої разом з технологами бренду створюють косметику, в яку особливо ретельно та дбайливо підбирають кожен компонент, що входить до складу засобів. Усі інгредієнти виключно натурального походження, без силіконів та синтетичних складників, позаяк природа надає нам усе необхідне для досконалого зовнішнього вигляду. EVO derm втілює цю філософію у своє виробництво. 

Спеціалісти та технологи EVO derm створили нові унікальні сироватки для обличчя, серед яких ви точно зможете обрати ідеальну для себе.

 

Нагадаємо, що нещодавно у ТРЦ «ПортCity» відкрився новий магазин натуральної косметики EVO derm.

https://spacemag.com.ua/other/u-luczku-vidkryvsya-novyj-magazyn-naturalnoyi-kosmetyky-evo-derm/


СИРОВАТКА З ФІЛЕР-ЕФЕКТОМ

Основні функції – це усунення зморшок та ліфтинг-ефект, підтримання пружності шкіри та інтенсивна гідратація. Сироватка скорочує глибину та вираженість вертикальних, горизонтальних складок, зморшок на чолі, у міжбрівній та періорбітальній зонах, а також глибину носогубних та губопідборідних складок, зморшок у ділянці рота, переносиці, «кисетних» та зморшок у ділянці шиї.


Склад та властивості:

1. Екстракт центели азіатської має протинабрякову дію, зміцнює судини та покращує колір шкіри. 

2. Олія макадамії підтримує еластичність шкіри, усуває подразнення та лущення. 

3. Оливковий сквалан покращує еластичність шкіри та її регенерувальні властивості. Завдяки високій схожості з ліпідами епідермісу молекули сквалану глибоко вбираються в шкіру, полегшують стан пересушеної й дуже чутливої шкіри, позбавляють її від лущення та сухості.

4. Aquaxyl відновлює водний баланс шкіри та вчить її зберігати вологу, є потужним зволожувальним компонентом. 

5. Бетаїн – це суміш амінокислот, які зменшують трансепідермальну втрату вологи, зміцнює клітинні мембрани.

6. Пептид Hyalufiller напряму взаємодіє з фібробластами та активовує вироблення власної гіалуронової кислоти, що призводить до зменшення вже існуючих зморшок до 35%. 

7. Пептид Х50 Myocept знаходиться у ліпосомованій формі та є найбільш активним пептидом у мімічних зонах. Він швидко проникає в дерму, але при цьому довго вивільняється, діє вибірково на нейрони шкіри, не зачіпаючи інших клітин. Транспортна частинка X50 capsule має розмір, що варіюється в рамках 175-300 нм та схвалена FDA для доставки в фармацевтичному застосуванні.



СИРОВАТКА РОЗГЛАДЖУВАЛЬНА ТА ПРОТИЗАПАЛЬНА З БАКУЧІОЛОМ 

Засіб вирізняється потужними відновлювальними та розгладжувальними властивостями. Сироватка активує ген молодості та зупиняє процес старіння на клітинному рівні, знімає запалення, зменшує прояви фотостаріння, покращує пружність, колір шкіри та нижує чутливість й зміцнює бар’єрні властивості шкіри.


Склад та властивості:

1. Антилейкін 6 – екстракт клітинних мембран бурих водоростей, що має протизапальний ефект та захищає ДНК клітин від пошкоджень.

2. Ephemer – це єдиний у світі екстракт гаметофіта коричневої мікроводорості, своєрідний зародок, термін існування якого буквально декілька тижнів в океані. Моментально захищає шкіру від вільних радикалів відразу після нанесення. Вже після 1 години їх кількість зменшується на 116%. За місяць використання сироватки природний захист шкіри зростає на 15%! І це без зміни способу життя та харчування 

3. Dragon's blood – екстракт смоли дерева Croton lechleri, який прискорює загоєння, регенерацію тканин. Тому компонент є незамінним у випадку проблемної шкіри, а також для заспокоєння подразнень.

4. Бакучіол стимулює вироблення колагену. Дія компонента схожа на дію ретинолу, але бакучіол не має негативних реакцій, як у ретинолу. 



СИРОВАТКА «ЛІФТИНГ ТА ЗМІЦНЕННЯ КОНТУРІВ ОБЛИЧЧЯ» 

Містить інгредієнти, які допоможуть зменшити вираженість мімічних зморшок, шкіра стане захищеною від зневоднення та поверне втрачений тонус.


Склад та властивості:

1. Гіалуронова кислота високомолекулярна створює на поверхні шкіри моментальний ефект наповнення та зменшує видимість зморшок. Низькомолекулярна гіалуронова кислота проникає у глибокі шари шкіри та утримує вологу.

2. Nano lipobelle q10 – це високоочищений коензим Q10, який є антиоксидантом і попереджує появу пігментації.

3. Екстракт фукуса (водорості, яка росте на дні прохолодних океанів) робить шкіру еластичною, розгладжує зморшки, містить багато природних та біодоступних мінералів для шкіри.

4. Екстракт уснеї володіє антимікробною дією, відновлює фотопошкодження на шкірі та заспокоює.

5. Бетаїн – амінокислота, що зменшує трансепідермальну втрату вологи, зміцнює клітинні мембрани.



Косметика ЕVO derm допомагає полюбити себе та дарує особливе задоволення і протягом самого б’юті-ритуалу, і після отримання очікуваного результату. Отримати блискучу, красиву та доглянуту шкіру – реально, якщо дбати про свою шкіру комплексно та регулярно завдяки бренду ЕVO derm.

Переконані, якісні засоби для домашнього догляду можуть бути не лише ефективними, а й доступними кожній жінці та кожному чоловіку. Дозвольте своїй шкірі отримати максимум природної турботи із засобами EVO derm.

 

Instagram: @evoderm.store

https://www.instagram.com/evoderm.store/

Сайт: evoderm.store

https://evoderm.store/

Адреса: 

м. Луцьк, вул. Сухомлинського, 1, ТРЦ «ПортCity», 1-й поверх.

м.Луцьк, пр. Волі, 1, ТЦ «Луцьк» (ЦУМ) , 5-й поверх.