Home

Ін’єкції краси як метод збереження молодості та краси

На сьогоднішній день багато жінок вдаються до різних методів збереження молодості та ін'єкції краси не є винятком. Про те, що таке ін'єкції краси, для чого вони призначені і кому можна їх робити, пропонуємо ознайомитися в цій статті.

Ін’єкції краси – відкриття у сфері косметології, яке наразі переживає свою еру популярності та допомагає жінкам якнайдовше залишатися молодими. Проте, вони можуть як відкоригувати проблемну зону, так і спотворити, мавши не зовсім втішні та безпечні віддалені наслідки.

 

Такі ін’єкції рекомендується робити, якщо ви хочете:


- Усунути мімічні зморшки;

- Зробити корекцію контуру губ, підборіддя, носа тощо;

- Омолодити та відновити еластичність шкіри обличчя, шиї, зони декольте, рук;

- Усунути пігментні плями;

- Врегулювати функції сальних залоз шкіри;

- Відновити контури обличчя, підтягнути шкіру, обвислу внаслідок вікових змін та інше.


Бувають випадки, коли ін’єкційна косметологія є необхідним заходом задля виправлення вад, які можуть заважати процесам життєдіяльності людини. Але, також вони мають протипоказання, тому лікарі не рекомендують застосовувати цей вид косметології вагітним, людям з онкологічними захворюваннями, з індивідуальною непереносимістю компонентів препаратів, нервово-м’язових патологіях, гемофілії та прийомі антибіотиків.

  

До основних видів ін’єкційної косметології відносять:

  • Мезотерапіяпроцес введення під шкіру препаратів, які призначені для додаткового зволоження шкіри;
  • Біоревіталізаціяпроцес введення під шкіру гіалуронової кислоти, яка підтримує пружність шкіри, зволожує її та робить еластичною;
  • Ін’єкції ботоксу процес введення під шкіру ослабленого токсину, який блокує нервово-м’язові імпульси, у результаті чого згладжуються зморшки;
  • Плазмоліфтингпроцес введення під шкіру власної плазми крові, багатої на тромбоцити, колаген та фібрин, за допомогою якої підтягується шкіра обличчя, усуваються пігментні плями та зморшки.

Уколи краси дозволяють жінкам, а інколи й чоловікам, повернути молодість та красу. Але, якщо ви все ж таки вирішили спробувати це на собі, то ми наполегливо рекомендуємо відповідально ставитися до вибору кваліфікованого косметолога, перед процедурою пройти усі необхідні обстеження та проконсультуватися зі спеціалістом щодо необхідності такої процедури саме вам.


матеріал підготувала Катерина Груднєва