Home

5 порад як вберегти сяйво свого обличчя у холодну пору року

матеріал підготувала Груднєва Катерина


Взимку шкіра може тріскатися і висихати, що часто призводить до додаткових ускладнень. Як доглядати за обличчям під час морозної погоди та вберегти себе від цих проблем розповімо в цій статті!

 

Наша шкіра, як і будь-що інше у житті, потребує особливого догляду.  Взимку шкіра піддається сильному навантаженню від низьких температур, вітру та обмороження. Організм втрачає вітаміни та мінерали, коли холодно, що може призвести до дефіциту поживних речовин та негативних наслідків для здоров’я, якщо не забезпечити належний догляд. Це може викликати подразнення шкіри, алергію та втрату еластичності шкіри.

  1. Загодину до виходу на вулицю наносьте зволожуючий крем
    Зволожуючий крем можна наносити замість основи під макіяж, але варто пам'ятати, що не перевірені косметичні засоби можуть нанести шкоди вашому обличчю, тому користуйтеся лише перевіреною косметикою.
  2. Зберігайтесвою енергію, дбаючи про свої потреби в харчуванні
    Людині необхідно споживати від 1,5 до 2 літрів води щодня, щоб підтримувати належний рівень поживних речовин у своєму тілі та врегулювати температуру тіла.
  3. Користуйтесябальзамами для губ
    Перш ніж вийти з дому, нанесіть бальзам на губи, який допоможе вберегти привабливість ваших губ та врятує їх від сухості та тріщин. А позбутися від лущення допоможе м'який скраб, який очистить верхній шар від ороговілих частинок.
  4. Використовуйтезволожуючі маски
    Кожна жінка полюбляє перед сном зробити собі зволожуючу маску, особливо корисно це взимку. Косметологи рекомендують це робити 2-3 рази на тиждень.
  5. Пийтепереважно зелений та трав'яний чай
    Зелений чи трав'яний чай може бути прекрасним джерелом вологи і тепла, а також корисних для шкіри та організму антиоксидантів. Наприклад, м’ятний чай допомагає від безсоння, а липовий – стабілізує тиск. Але про глінтвейн і каву варто забути, оскільки вони можуть викликати сухість шкіри.

  

Завдяки дотриманню цих простих порад ваша шкіра обличчя обов’язково виглядатиме здоровою та сяючою. Однак, якщо у вас є захворювання шкіри або у вас чутлива шкіра, ми рекомендуємо вам звернутися до фахівця, щоб підібрати правильний догляд для вашого типу шкіри!