Home

3 українських бренди натуральної доглядової косметики

матеріал підготувала Ксенія Нечипорук

Індустрія краси й догляду за собою налічує сотні брендів косметики. На вітчизняному ринку впродовж останніх років з’явилось чимало виробників якісних та доступних марок. Більше про 3 бренди натуральної доглядової косметики розповідаємо у сьогоднішньому матеріалі.


Natureal

Бренд, заснований двома сестрами, закриває основні етапи догляду за шкірою обличчя (очищення, тонізацію та зволоження), а також пропонує маски й ензимні пудри. Серед продуктів можна знайти засоби для тіла та волосся: рідкі або тверді шампуні, маски, бальзами.

 

Natureal — це про натуральність. «Краса не вимагає жертв, краса вимагає правильних звичок», — вважає команда бренду. Компоненти косметики піддаються виключно біологічним процесам, таким як ферментація, дистиляція та холодний прес, а кожен продукт містить мінімум 80% високоактивних інгредієнтів і 40% органічних компонентів.

Для знайомства з лінійкою можна придбати набір пробників Start Set або сет мініатюр для подорожей. Ці продукти команда бренду випустила для зручності.

 

Rabbithole

Засновниця бренду Марія Рубан із власного досвіду знає як складно знайти косметику, яка не подразнює шкіру. Rabbithole Ethical Beauty — український бренд авторської етичної косметики, що підтримує концепцію мінімалізму та скорочення відходів.

 

Уся продукція бренду має веганський склад і не тестується на тваринах. Виробник підтримує ідею Zero Waste: тверді шампуні та кондиціонери продають у паперовому пакуванні, яке легко переробити, а скляні флакони з-під тоніків й кремів приймають для повторного використання.

Бренд створює продукти для базового догляду за обличчям, екологічні засоби гігієни, наприклад, дезодорант без соди, а також неординарну косметику, таку як убтан – сухий очищувальний засіб на основі пудри з бобових, злаків і трав.
 

Sue

Ще один бренд натуральної доглядової косметики. Серед принципів виробника – сировина рослинного походження, мінімізація впливу на довкілля і відмова від тестування на тваринах, для останнього Sue сформував власну фокус-групу, яка складається з жінок різного віку та типів шкіри.

  

Бренд розробляє косметику по догляду для шкіри та волосся. Це базові засоби, такі як зволожувальні сироватки, пінки для вмивання, бальзами для масажу з гуа-ша та навіть набір для домашньої карбоксітерапії.

Аби підібрати належний догляд за шкірою обличчя й тіла, бренд рекомендує пройти безкоштовну телефонну консультацію в косметологині, а спробувати продукцію можна у мініатюрах.