Home

Shelly – справжня насолода для твоїх рук та ніг

 матеріал підготувала Безштанько Вікторія

ТМ Shelly - український виробник професійних засобів для манікюру та педикюру. Входить до мультибрендової компанії ProCare, що спеціалізується на виготовленні та дистриб'юції натуральної косметики. Shelly протягом 3-х років залишається лідером в області безводного спа-манікюру та педикюру в Україні. Має власне виробництво в місті Київ та перший бренд з компанії ProCare, який планує відкриватись закордоном.
 

Історія створення бере початок з міжнародної виставки косметики в Італії: «Нас зацікавив один стенд, де було дуже багато людей. Ми підійшли, це був іспанський бренд косметики, вони позиціонували себе як бразильський спа-манікюр. В них були представлені аналоги продукції, котрі ми зараз виготовляємо, це шкарпетки для педикюру та рукавички для манікюру. Ми з натхненням повернулись в Україну та вирішили запустити саме таку лінійку косметики» - говорить засновниця Shelly.

  

Місія першопроходця складна, але цікава. Shelly натрапили на труднощі при запуску косметики: незнання і недовіра майстрів, проблема виготовлення поліетиленового упаковування, пошук клієнтів тощо. Завдяки наполегливості, високій якості та легкості у використанні, бренд швидко захопив сферу краси в Україні. «Особливо майстрів цікавило чи триматиметься гель лак на нігтях після використання рукавичок, адже це все-таки кремова емульсія. Звичайно при неправильному використанні або недостатньо обробленій нігтьовій пластині гель лак може знятись, але при дотриманні інструкції все буде добре» - заспокоює засновниця.

 

До основних особливостей представника інноваційних засобів для педикюру та манікюру в Україні № 1 Shelly належать:


- Якісна та натуральна продукція;

- Легкість у використанні;

- Незвичний асортимент засобів для педикюру та манікюру (пілінг-скатка, кератолітик «М’яке лезо» т.д.)
 

Гідрогелеві маски — відомі косметичні засоби для обличчя, проте лише Shelly виготовляються її для рук. Як кажуть представники бренду: «Перша покупка – це маркетинг або рекомендація, а всі повторні – це досвід та підтвердження якості косметики».

 

Представники б’юті-сфери, котрі активно ведуть соціальні мережі або блоги, можуть стати амбасадорами компанії, також бренд відкритий до співпраці з блогерами. Нещодавно Shelly провели цікавий проєкт «СПА-година з Shelly», де навчили майбутніх майстрів нігтьового сервісу правильному використанню косметики. Це дало змогу ознайомитись з продукцією детальніше та випробувати на собі. Як йдеться на офіційному сайті: «Наша мета - допомогти майстрам збільшити середній чек та підвищити лояльність клієнтів завдяки додатковим послугам з використанням інноваційних засобів…».

 

Торгова марка Shelly не тестує косметику на тваринах, чим підвищує довіру та симпатію клієнтів. Засновниця розповідає: «Коли ми розробляємо новий продукт, то подаємо технічне завдання в лабораторію. Вказуємо компоненти, текстуру, щільність тощо. Тестери ми перевіряємо на собі та фокус групі, а результати, побажання чи зауваження передаємо в лабораторію».
 

Окрім офіційного сайту та соціальних мереж продукція представлена в таких магазинах як Staleks, French, Tufishop, Аmoreshop, Selena, Naomi, Makeup, Rozetka, Parfums, Eva та інші.

 

З початком війни, команда допомагає збройним силам України: перераховує кошти, надсилає гуманітарну допомогу у вигляді засобів особистої гігієни й т.д. У травні 2022 року було проведено програму в підтримку майстрів-переселенців. Дівчата заповнювали анкети, з яких було обрано 50 претенденток,  їм відправили бокси з косметикою Shelly, для відновлення своєї роботи.