Home

Вся правда про патчі для очей.

 

матеріал підготувала Чумаченко Аліна

Вперше патчі для очей були вигадані в Південній Кореї корейським ученим з Petitfree (Петітфі) у 2000-х роках. 

 

Краще купувати банку патчів від 30 штук, оскільки вони призначені для щоденного курсу застосування. Для одноразового використання вони будуть не такі ефективні та ефекту вистачить на годину, не варто очікувати, що вони розгладять мімічні зморшки. 


Патчі найкраще зберігати в холодильнику, тому що холод від набряків і синців під очима допомагає найкраще. 


Якою стороною потрібно клеїти патчі під очі? Насправді правил немає, робіть як Вам зручніше. Просто там, де потрібно інтенсивніше зволожити або позбавити від темних кіл, розміщуйте патч широкою стороною до внутрішнього куточка ока. 


Не тримайте більше часу, ніж потрібно. Зазвичай виробник радить тримати їх близько 10-15 хвилин. Достатньо 5 хвилин. Шкіра не дихає і при цьому потіє, висихаючи, засоби не тільки втрачають свої властивості, а й починають вбирати вологу зі шкіри. 


Патчі під очі – засоби регулярного догляду. Шкіра навколо очей не містить сальних залоз і схильна до пересихання. Вона тонка, ніжна, чутлива, тому й піклуватися про цю сферу потрібно щодня. 

 

Які бувають види патчів:  

  

Тканинні патчі 

Виконані з бавовняного волокна, тому їхня вартість, як правило, на порядок нижча. Добре зволожать, а ще нададуть допомогу при набряку. 


Гідрогелеві патчі  


Цих хлопців люблять випускати корейські бренди у баночках у великій кількості – 60 штук. З ними отримаєш щедру порцію зволоження, освітлення та ефект розгладження зморшок. Формули таких патчів збагачені гіалуроновою кислотою, корисними екстрактами, ніацинамідом, антиоксидантами й навіть пептидами. До речі, їх можна наносити не лише на зону під очима – ще на лоб та носогубні складки. 

  

Мікроголкові патчі  

Обіцяють ефект, схожий на результат після курсу мезотерапії: розгладжування шкіри підвищення її пружності. На їх поверхні знаходяться дуже маленькі голочки, які проколюють шкіру, збільшуючи ефективність формули та доставляючи корисні інгредієнти всередину епідермісу. Доведено працюють тільки курсом із 7-10 упаковок, ціна яких висока. Простіше та дешевше зробити біоревіталізацію.