Home

Коротка інструкція для візажиста-початківця: Які інструменти необхідно мати?

Кожен б'юті-майстер для ефективної роботи повинен мати у своєму арсеналі професійні кісточки для макіяжу. Вони, неначе справжні чарівні палички, здатні максимально швидко та легко створити невимовну красу. Про б'юті інструменти для візажу варто подбати не тільки досвідченим майстрам, але й початківцям, адже від того, якої вони якості, залежить результат виконаного мейкапу.

  

Декілька ключових професійних пензлів для макіяжу, які повинні мати в своєму наборі б'юті майстри

Коли обирає пензлі для макіяжу новачок, необов'язково одразу купувати професійні набори, для старту достатньо придбати базові б'юті-інструменти. Без них неможливо уявити будь-який  мейкап. Щоб опанувати макіяж як мистецтво та навчитися творити ідеальні образи, варто наповнити свою косметичку такими б'юті-аксесуарами:


- Пензликом для тону. Неможливо уявити  досконалий мейк без нанесення бази та тонального крему, які надають шкірі матовості та здорового відтінку. Для цього варто купити кісті для макіяжу з об'ємним пухнастим ворсом із синтетичних волокон. Такі вироби вбирають лише потрібну кількість засобу та рівномірно його розподіляють без появи нерівностей, розводів, ефекту "маски".


- Щіточками для очей. Тут вкрай важливо визначитись, тіням якої текстури надається перевага. Наприклад, для роботи з сухими засобами підходять кісточки із натурального ворсу, а з  рідкими - штучного. Також потрібно звертати увагу на форму пучків. Плоскі моделі чудово справляються з нанесення продукту, а злегка об'ємні та м'які - з його розтушуванням. Окремої уваги заслуговують інструменти для стрілок. Вони переважно виготовляються з синтетичного ворсу та мають тонкий загострений край для делікатного нанесення підводки.


- Кистями для брів. Купити кісточки для макіяжу брів можна як з об'ємним пучком для надання більш насиченого кольору, так і з плоским зі скошеним кінчиком - для вимальовування контурів. Пропонуються і двосторонні щіточки, доповнені гребінцем для розчісування. Такий варіант підходить для густих брів.


- Для губ. Вкрай важко уявити завершений мейкап без намальованих губ. Найкраще для цього підходять щіточки із синтетики, адже вони справляються з нанесенням помади. Форму пучка варто обирати в залежності від ефекту, якого потрібно досягти. Для нанесення та розподілу помади слід купити пензель з плоским пучком, а для контурування - з загостреним.


- Для рум'ян. Після пропрацювання всіх ділянок обличчя варто завершити макіяж підкресленням вилиць. Підбирати інструменти слід в залежності від того, якої насиченості рум'янець має вийти. Для створення природного ефекту підходить пухнаста об'ємна кісточка, для надання чіткості при формуванні яскравого образу - плоска зі скошеним чи рівним краєм.

Важливо також пам'ятати, що функціонал і термін служби кісточок залежить не лише від фірми-виробника, а й від правильного догляду за ними. Мити щіточки з натуральними пучками варто 1 раз на 2 тижні, а зі штучними - щотижня. Для цього найкраще застосовувати спеціальні очисники. Зберігати кісточки варто в органайзерах для забезпечення захисту від пошкоджень, забруднень, ультрафіолету. До речі, набір пензликів для макіяжу випускається в ергономічних чохлах, тому більше не прийдеться турбуватись, де зберігати аксесуари для краси. Якщо хочеться  купити пензлики для макіяжу брендові, та не за всі кошти, варто звернути увагу на продукцію компанії Вобс. Український виробник випускає широкий асортимент пензлів, які підійдуть як аматорам, так і досвідченим майстрам. А щоб отримати базові пензлики за один раз, рекомендується придбати невеликий набір кісточок для макіяжу, що включає 7-12 інструментів.

  

Купити кісточки для макіяжу та розпочати свій шлях у б'юті індустрії з професійними пензлями від українського виробника WoBs

Щоб макіяж завжди виходив досконалим, варто придбати базові пензлі або чудовим рішенням стануть невеликі набори. WoBs - інтернет-магазин кісточок, в каталозі якого представлено понад 300 різновидів інструментів. В наявності є і базові моделі, які повинні бути в кожної жінки. Крім цього, асортимент включає ергономічні комплекти, які чудово підходять для детального освоєння макіяжу. Для замовлення якісних, зручних, стильних і функціональних Wobs brush слід перейти на сайт wobs.ua і уважно ознайомитись із наявними моделями. З ними бездоганний макіяж стане ще простішим і доступнішим навіть новачку!