Home

Як доглядати за насадками для фрезерів — професійні рекомендації

Купити фрезу для манікюру високої якості — це лише половина справи. Щоб насадки довше слугувати та відмінно виконували свої завдання, за ними потрібно правильно доглядати. Регулярна чистка та дезінфекція — ключ до тривалого та безпечного використання обладнання. Неважливо, ви обслуговуєте клієнтів чи просто робите манікюр для себе, насадки для фрезера мають бути у належному вигляді. Тим паче, що догляд за ними не потребує багато часу та клопоту.

 

Як чистити насадки для фрезера: цінні рекомендації для майстрів манікюру

Фрези для манікюру безпосередньо контактують зі шкірою та нігтями. Крім того, вони здатні порушити цілісність шкіри, спровокувати появу подряпини чи порізу. Задля того, щоб процедура була максимально безпечною, варто дбати про їх стерильність. Тим паче, що фрези для манікюрного фрезера не належать до групи одноразових розхідних матеріалів. Оскільки на поверхні насадки збирається багато нігтьового пилу та бруду, створюються комфортні умови для розмноження бактерій та збудників дерматологічних захворювань. Щоб уникнути цього, потрібно регулярно та ретельно доглядати за інструментами для манікюру.


Головні правила догляду за манікюрними фрезами:


1. Регулярне очищення, дезінфекція та стерилізація. Умови догляду також залежать від того, з якого матеріалу ви вирішили купити насадки для фрезера. Після кожного використання поверхню потрібно очищати від пилу та залишків штучного покриття. Для початку інструменти миють під проточною водою та проводять дезінфекцію хімічними розчинами. Твердосплавні, алмазні та корундові насадки важче миються, тому можна використовувати щіточку. Щоб знищити вегетативні форми мікроорганізмів, фрези піддаються стерилізації. Ця процедура може бути виконана у сухожарі або за допомогою спеціальних засобів. Другий варіант — ідеальне рішення для насадок, які не переносять високі температури.


2. Регулярна перевірка та заміна насадок. Наголошуємо, що кожна з них має свій експлуатаційний ресурс. Якщо ви помітили суттєву зміну форми, сліди зносу чи певні пошкодження, варто купити фрезу для манікюру та замінити її. Використання непридатної насадки не тільки неефективне, а й небезпечне.


Щоб насадки слугувати довго та не втрачали свої експлуатаційні якості, варто замовляти їх лише у перевірених місцях. Якщо вам потрібне якісне манікюрне обладнання та засоби для догляду за ним, рекомендуємо вашій увазі манікюрний магазин «Віталіна». На цьому сайті ви знайдете все необхідне для комфортної та безпечної роботи майстра за доступними цінами. 

 

Шукаєте, де купити фрезу для манікюру високої якості? «Віталіна» — надійний інтернет-магазин манікюрного обладнання


Компанія Witalina — це магазин must-have для новачків та провідних майстрів манікюру. Інтернет-магазин пропонує якісні та сертифіковані фрези, які довго слугують, ефективно справляються зі своєю задачею та легко очищаються. Привітні менеджери допоможуть вам обрати манікюрне обладнання та розкажуть, як за ним доглядати, щоб покращити сервіс обслуговування клієнтів. 

Ви можете придбати насадки для фрезера в Одесі, завітавши у фізичний магазин «Віталіна». Для клієнтів з інших міст України передбачена швидка доставка замовлень. В асортименті також є сухожари, стерилізатори, мийки та спеціальні дезінфекційні розчини — можна придбати все для догляду за фрезами в одному місці. Witalina є офіційним постачальником манікюрного обладнання, тому ціни на товари для манікюру та педикюру вас приємно здивують. 


Подбайте про безпеку своїх клієнтів та якісний манікюр разом з «Віталіна»!