Home

Трансформації образів у весняній колекції бренду SOLH

 Український бренд SOLH, який першим наважився заявити про трансформації через одяг, презентує весняну колекцію особливих образів.


Зміна сезонів часто викликає глибинні думки, надихаючи на пошуки нового і свіжого бачення. Бренд SOLH вчить нас сприймати бажання правильно і піддаватися спокусі пробувати щось нове. Вироби з колекції обов'язково підкреслять ваш внутрішній світ і розкриють його оточуючим з нового боку.


У ДНК бренду закладено змішання стилів, асиметрія, складна архітектура речей, яка наповнює дівчат упевненістю та допомагає змінюватися залежно від настрою.

  

Палітра весняної лінійки представлена ​​чотирма основними відтінками: чорний, білий, бежевий та синій. Останній Pantone назвав основним в новому сезоні, чим і надихнув бренд на поєднання базових відтінків з насиченими і трендовими. Класична гамма виробів пожвавлюється їх складними фасонами, які несуть в собі особливу задумку дизайнера. Кожна річ може кардинально змінитися за хвилину, подарувавши вам абсолютно новий образ для неочікуваної нагоди.


У весняній колекції бренд віддав перевагу технологічним і багатофункціональним тканинам, сміливо міксуючи їх між собою. Для костюмів і суконь використовували багатокомпонентні матеріали, щоб протягом дня речі зберігали ідеальний вид. Лонгсліви виготовили зі стрейчової сітки, яка володіє компресійними властивостями та корегує фігуру. Не забули в колекції також про натуральні бавовняні тканини.

 

SOLH в новому сезоні подбав і про розширену розмірну сітку, і про технологічність моделей: бі-стрейчева тканина, приховані резинки, фіксована стрілка і лампаси для візуальної корекції фігури.

SOLH

solh.ua

https://www.facebook.com/solh.ua/

https://www.instagram.com/solh.ua/