Home

СУЧАСНИЙ КОСТЮМ І ЙОГО ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ

Коментує Світлична Юлія – стиліст - імідж-консультант.

 

Юлія здобула освіту в Італійській школі моди і стилю Scuola Italiana di Moda e Stile, працює з приватним клієнтом в онлайн / офлайн форматі, співпрацює з українськими брендами одягу, проводить вебінари і майстер-класи для компаній, розробляє індивідуальні книги стилю, веде свій особистий блог в інстаграм і закритий чат-навігатор по покупкам @shoppingguid_svetlich. Також є засновником власного бренду @modasty.ua


Мода - моя слабкість, стиль - моє кредо, а смачний образ - мій девіз!


Instagram:



У період масового перевиробництва одягу волею-неволею починаєш замислюватися над розумним споживанням і функціональністю свого гардероба. Щоб анекдот про нічого надіти і нікуди скласти не торкався вас, рекомендую звернути увагу на сучасні костюми. Сьогодні вони здатні виконати роль стильної чарівної палички і створити бездоганний образ для вирішення всіх ваших завдань.

   

Наявність в гардеробі декількох різнопланових костюмів - реальний вихід з багатьох гардеробних проблем, які виникають перед представницями прекрасної статі. Завдяки універсальності і комбінаторики костюма його можна носити кожен день, або одягати по урочистих випадках. Він завжди буде доречний і допоможе створити стильний образ його власниці.

Широкий спектр модних тенденцій в костюмах 2020 року задовольнить навіть найвибагливіші запити. 


Любителям жіночних силуетів поспішаю повідомити прекрасну новину, що оверсайз фасони не є переважаючими в цьому сезоні і багато дизайнерів показали в своїх колекціях приталені жакети, жакети з басками, об'ємними рукавами, незвичайний крій, укорочені варіанти і продемонстрували розмаїття в кольорах і силуетних лініях. Знайти свій варіант не складе вам труднощів.

Сьогодні дуже зручно мати капсули одягу для різних випадків життя, так ось: костюм – це відмінна база, навколо якої можна вибудувати функціональний гардероб і не нервувати з приводу образів.

 

Давайте на прикладі костюма складемо сучасну стильну капсулу і розберемо яким може бути функціональним, зрозумілим і зручним у повсякденності класичний костюм:
 

У діловому середовищі до добре підібраного костюму можна додати лаконічні прикраси і доповнити образ сучасною місткою сумкою.  

Для вечірнього  виходу до цього ж костюму додайте топ в білизняному стилі, яскраві сережки, м'яку сумочку клатч і вуаля - ви чарівна!

  

Для романтичних, святкових заходів шифонове плаття в парі з жакетом і улюбленими прикрасами зроблять фурор, але з цим же набором речей можна створити жіночний, модний образ, замінивши сумку на трендовий  пояс-гаманць поверх жакета та лодочки на зручні черевики на шнурівці.

Класичні брюки в парі  з улюбленою блузою, цікавою сумочкою і ефектними сережками можна вигуляти в театр, кафе або сходити в кіно чи на виставку. 


В цьому наряді ви будете виглядати елегантно та вишукано.

Для міських комфортних образів замініть взуття на більш комфортне, додайте цікаву футболку або сорочку, стильну кепі і шарф, і повірте, комфорт і затишок вам забезпечені!


Сьогодні мода дозволяє експериментувати з костюмами: носити з кросівками, футболками, светрами, топами і навіть з худі. Дуже зручно і практично в гардеробі працюючої жінки мати костюм, тому що він вносить в щоденні образи сучасність, статус, комфорт і при цьому дуже функціональний.


Використані фото матеріали:

Одяг: Loriene https://loreine.es/

Взуття та сумки: Качаровська https://kachorovska.com/

Прикраси: Umoranova https://www.instagram.com/umoranova/

Пояс-баска: Modasty.ua   https://www.instagram.com/modasty.ua/

Шарф: Zara