Home

Колаборація бренду One by One зі стилісткою Ольгою Терновою

Український мас-маркет бренд One by One спільно зі стилісткою Олею Терновою презентували першу колаборацію, в яку увійшли ефектні шовкові костюми вільного крою - вони як ніколи актуальні в умовах тимчасового домашнього карантину.

 

"Ще декілька місяців тому, працюючи над першими ескізами, ми й уявити не могли, що незабаром опинимося в режимі жорсткого домашнього карантину. Однак, ми переконані, що нова капсульна колекція зробить ваші домашні будні яскравими та  надихне на робочий режим, всупереч тимчасовим обмеженням. А по закінченню карантину, в костюмах і легких блузах сміливо можна буде розгулювати по місту теплими травневими вечорами ", - прокоментувала Оля Тернова.


Костюми представлені в соковитому жовтому і ніжному рожевому кольорах. Легка сорочка і штани з розрізами з боків не сковують рухи, в комплекті також є пояс, який дозволить за бажанням підкреслити силует.

    

Крім цього, колаборація порадує своїх клієнтів і іншими виробами. Наприклад, бренд представить базові джинси прямого крою з високою посадкою, виконані з натурального котону. В пару до них з колекції можна буде підібрати грайливий асиметричний боді лавандового відтінку. Крім того, стилістка обіграла класичний фасон блузок, додавши до них приспущену лінію плечей та об'ємні рукави. Вони доступні у двох колірних рішеннях - м’ятному або бежево-золотому кольорі, що переливається.

  

Не обійшлося в колекції без взуття, ставку зробили на шкіряні черевики броги в чорному кольорі. Класичне забарвлення дозволить легко поєднувати їх з будь-яким одягом. Одна з важливих особливостей - масивна підошва. Це безперечно must have цього сезону.

  

Автори колаборації впевнені, що подібні різнопланові фасони і яскраві акценти в образах надихнуть дівчат на створення особливих аутфітів цієї весни, попри всі обмеження. 


One by One

https://www.instagram.com/onebyoneua/

Оля Тернова

https://www.instagram.com/olya_instyle/

Photo

Ігор Хобта

https://www.instagram.com/igorkhobta/