Home

Бренд L.A.B by Ternovskaya представив нову колекцію Desert

Бренд L.A.B by Ternovskaya представив нову колекцію Desert сезону весна / літо 2020. Головним натхненням для дизайнерки Ольги Терновської стала її подорож в ОАЕ, ритм і масштаб Дубая, сила і багатогранність пустелі. Це перша колекція бренду, в якій дизайнер використала інноваційний матеріал тенсел. Також Терновська представила перші роботи в напрямку upcycle: спідниці асиметричного крою отримали життя після переробки старого деніму.

    

Колекції L.A.B by Ternovskaya - це завжди невимушена жіночність, де форми природи балансують з архітектурними силуетами. У колекції Desert дизайнерка поєднала архітектуру Дубая з ідеальними формами природи пустелі. Колірна палітра обрана не випадково, в ній переважають натуральні відтінки: пісочний, білий, чорний, з вкрапленнями яскравих і акцентних фарб. Розслаблені фасони не обтяжують зайвою строгістю, а навпаки дозволяють дівчині бути вільною і легкою, навіть в брючному костюмі. У фокусі висока лінія посадки виробів, оборки, асиметричні вирізи та масивні банти на спині, які завершують образ.


"Під час подорожі пустеля стала справжнім відкриттям для мене. Як абсолютно порожній простір може бути настільки гармонійним, спокійним і шалено красивим. Навколо тільки дюни, які як укладені вітром рюші постійно змінюють свій візерунок.


Яскраво-зелені кактуси з рожевими квітами надихнули мене на маленькі деталі в одязі - так я вирішила додати акцентні банти на спині виробів. Вся пустеля - ідеально чистий простір, яке так легко могли б зіпсувати пластикові пляшки на піску. Тому, щоб не зіпсувати світ навколо, всі тканини в колекції біорозкладні. Тільки натуральні матеріали дозволяють шкірі дихати та функціонувати природно.


Мене надихнув національний одяг, зазвичай він монохромний - чорного, білого кольору. Я створювала колекцію за цими ж правилами: вільний крій і силует, лаконічність, спокій і натуральність "- Ольга Терновська.

    

L.A.B by Ternovskaya заснований Ольгою Терновською у 2015 році. Live and Believe - саме так розшифровується назва бренду, вдихаючи кожним словом нові сили, наповнюючи мріями, вірою в майбутнє і бажанням не зупинятися ні на мить.

   

L.A.B by Ternovskaya

https://lab-official.com/

https://www.instagram.com/lab.byternovskaya/