Home

Вишиванка - наш генетичний код: топ 5 кращих образів до Дня Вишиванки від NAVKA

 

Кожного року третій четвер травня Україна святкує свято Вишиванки. Цього дня українці одягають свої найкращі вбрання з українськими орнаментами та відображають свою національну свідомість. NAVKA поділилася своїми кращими образами в національному вбранні. 

 

1.Чорну вишиванку з яскравим червоним орнаментом можна вдягнути не тільки на вечірку, але й завдяки ньому бути вишуканою у повсякденному житті: на роботі або на прогулянці. 

 

2.Таке традиційне біле вбрання з візерунками червоного кольору може зачарувати будь- кого. Такий наряд точно підійде для вечері з коханою людиною або для зустрічі в колі друзів. 

 

3.В цьому вбранні ви точно здивуєте не тільки своїх близких та рідніх, але й перехожих! Будь який образ потрібно доповнювати гарними аксесуарами. Сережки та вінок на голові додадуть образу вишуканості, шарму та загадкованості. 

 

4.Ніжний та дуже романтичний образ, який підкреслить вашу жіночність.

 

5.Яскравий та водночас ніжним і чарівним образом. Червона вишиванка з чорною спідницею, що відтіняє кольори, ідеально поєднується з насиченою червоною помадою. В такому вбранні ви точно завоюєте серце коханого!

 

Сьогодні можна вишукано поєднувати вишиванку з сучасними casual речами та виглядати яскраво та неперевершено. Завдяки аксесуарам ви завжди можете підкреслити будь-який свій образ, а вишиванка може стати вашим must have у такі хмарні та сірі будні.

 

Не забувайте святкувати таке важливе для українців свято. Одягайте вишиванки не тільки в цей день та пам’ятайте вишиванка - наш генетичний код!