Home

ZERNO - нова колекція бренду 2KOLYORY

“Збереження вікових традицій, любов та родинні цінності - це те, що хочеться залишити нашим дітям” - саме така думка і стала лейтмотивом нової колекції ZERNO українського бренду вишиванок 2KOLYORY. 

 

Про багату та глибоку українську душу було сказано безліч, проте кожна нова думка дозволяє заглибитися у власну культуру та самоідентифікуватися. Зерно дає початок всьому новому, а культура дозволяє наповнювати життя сенсом. Бренд надихає розвивати та підтримувати сімейні цінності, прививати дітям любов та шану до традицій. 

   

“Для нас особисто, криза дала можливість переосмислити життєві цінності: близькість - це розкіш! Усе те, що здавалося важливим ще декілька місяців тому, стало непотрібним. Споконвіку українці вміли цінувати тих, хто поруч та зберігали традиції пращурів. Ми зрозуміли, що сокровенне для нас - це наша сім‘я” - розповідають у бренді 2KOLYORY. 

   

Колекція наповнена сукнями оригінальних фасонів та різної довжини. Деякі моделі мають відкриту спину - такий прийом наповнює образ жіночністю та легкістю. Основними елементами виробів є пишні рукави, прозорі вставки та яскраве оздоблення традиційною вишивкою. Серед кольорів переважають натуральні та спокійні відтінки: льняний та теплий кремовий, блідо-рожевий, небесно-блакитний, традиційні чорний та білий. 


2KOLYORY

https://www.instagram.com/2kolyory_official/ 

Photo

Леся Куралеся

https://www.instagram.com/lesya.kuralesya/

Model

Біленко Катерина

https://www.instagram.com/ka_bilenko_te