Home

Співачка Ната Сміріна стала обличчям кампейну екологічної колекції аксесуарів Yastreb Jewelry

Вокалістка Pur:Pur Ната Сміріна знялася в аксесуарах з нової колекції Лєни Ястреб. «Я довго вибирала особистість, на якій колекція Re буде не лише стильно виглядати, але яка буде транслювати ідею соціальної відповідальності та переробки в своєму житті. Ната Сміріна — людина з проактивною життєвою позицією» - каже дизайнерка.

 

Колекція Re від слова Recycle (переробка) створена вручну з переробленого срібла, пластикових пакетів та корків від пляшок, що використовувались. “Я довго шукала спосіб реалізації ресайкл колекції, де якість та дизайн відповідали б рівню ювелірних виробів. Тут існувала потреба показати людям, як легко можна приєднатися до усвідомленого споживання і при цьому виглядати стильно” - Лєна Ястреб. Дизайнерка хотіла вкотре привернути увагу до проблеми переробки сміття і показала, як самі неочікувані форми можна створити з одноразових речей. 


Ідея зйомки в польових умовах — використання природних ландшафтів як декорацій, аби зіграти на контрастах штучних матеріалів в аксесуарах. Фотограф кампейну Алекс Бутко. 



Модель Ната Сміріна

Аксесуари Yastreb Jewelry

Фотограф Alex Butko

Стиліст Саша Пікула