Home

NAKED BLOOM by LILIT SARKISIAN

Художниця Ліліт Саркісян презентує нову колекцію осінніх образів NAKED BLOOM. Вироби ілюстровані полотнами Ліліт, на яких зображені серцевини 4 видів квітів, що вже розпустилися, як символи розкритого серця та оголеної душі: тюльпан, лотос, нелюмбо і півонія. 

   

"Найкрасивіший і водночас найбільш уразливий стан природи та людини - в момент« розкриття. Ми відчуваємо незахищеність, відкриваючись іншим, але тільки так знаходимо захист "- говорить Ліліт.

 

Своїми картинами художниця нагадує: говори про свої почуття, виражай емоції, не соромся своїх думок, не стримуй справжні пориви, не закривайся від світу і завжди відкривайся новому, невідомому, хвилюючому. Ми так багато втрачаємо через страх бути незрозумілими.

  

Відкривайся.

Розкривався.

Дай можливість увійти.

 

Колекція зібрала в собі базові вироби для щоденного стильного образу з елементами АРТ: об'ємні тренчі, костюми oversize з щільного трикотажу, унісекс футболки, сукні та хустки. У кожній моделі присутня ілюстрація, яка підкреслена насиченою палітрою фарб - від теплого пісочного до лілового і смарагдового.

 

Фото

Олексій Пономарьов

https://www.instagram.com/pnmrvalexey/

Стиль, картини

Ліліт Саркісян

https://www.instagram.com/litsarkisian/

https://lilitartstore.com/naked-bloom/