Home

WONÁ Concept представляє нову колекцію MUSE

Досконалість ліній та спокусливий силует - ось, що виділяє ідеальну весільну сукню серед сотні інших. WONÁ Concept презентує колекцію MUSE, в якій кожен образ виконаний за канонами сучасної весільної моди.
 

Бренд привабливий для багатьох дівчат завдяки вмінню поєднувати класичні силуети і їх сучасне прочитання у своїх виробах. Так, звичне плаття з корсетом і пишною спідницею з фатину наповнюється новими трендовими деталями: асиметрія і м'які збірки на лінії декольте, акцент на гладкості тканини яка особливим чином грає зі світлом. Додали також і мерехтливий декор камінням, стразами й люрексом.

    

Колекцію MUSE наповнюють сукні-бюстьє, приталені моделі зі шлейфами або кейпами, які витончено прикривають плечі. Не залишили без уваги й моделі з відкритою спиною - досконалі, наповнені чуттєвістю, такі сукні приковують погляд кожного. Глибокий розріз на спіндниці - ще одна особливість образів нової колекції.

   

Палітра складається зі знакового для весільної моди білого кольору, вкраплення відтінків і півтонів в цій колекції не використали, віддавши перевагу фактурі тканини та декоративним доповненням.





WONÁ Concept

https://wonaconcept.com/

https://www.instagram.com/wona_concept/