Home

Колаборація INSIDEU x Ірена Карпа БУЛО і БУЛО

2020-ий рік був, м’яко кажучи... щедрим на несподіванки. Хтось його прокляв, хтось тримає пальці схрещеними, щоби він уже нарешті закінчився.

 

Але є незаперечний факт:


2020 показав, яким непередбачуваним може стати наше ретельно сплановане життя. Обмежені у звичних речах, ми були змушені черпати ресурс деінде. Хтось заново вчився спілкуванню з близькими, а хтось нарешті занурився в роздуми і творчість.
В такі дивні часи часто народжується щось несподіване. У нашому випадку це колаборація популярної письменниці Ірени Карпи та
дизайнерського бренду INSIDEU. Зустрілися дві українські душі у Франції : співзасновниця бренду Дарія Бусленко 2 роки тому переїхала в Париж, Ірена Карпа там жила трохи довше. Ірена зайшла в Паризькийшоурум бренду INSIDEU за речима для промо-зйомки нової книги. ( Готуючись до зустрічі з Іреною, Дарія переглядала її Інстаграмм, де в очі їй впав пост)

:

... здавалося б прочитала i забула, але тема того, що ми всi робимо помилки, не
відпускала. Так хотілося заспівати оду всім нашим помилкам молодості та зрілості
й залишити їх всі у минулому. Адже застрягти в тому, що вже було -

найбільша наша помилка.


Тож: БУЛО і БУЛО.

  

Почали з футболки, на якійрозмістили фразу письменниці, але поки шили її, 2020-ий рік не втомлювався нести нові сюрпризи. Їх, як і більшості людства, нам хотілося заллишити в минулому без жодних шкодувать. Тож якось природньо вирішили зробити цілу капсулу. BULO I BULO!

Нічого витріщатися в минуле. Зараз для замовлення доступні худі, футболки, захисні маски, еко-шопери та плащі з копірайтом письменниці. Крім того, мешканки Парижу зможуть придбати одяг цієїлінійки з англомовним варіантом принтів. А давайте підтримаємо один одного в цей непростий рік? Просто поділимося своїми FUCK UP історіями і з превеликою радістю залишимо їх там, куди не повертаються. 

   

Викладайте свою історію в соціальні мережі під хештегом #BULOiBULO - разом прощатися з минулим не так соромно (перекреслено) веселіше!

 

Переглянути колекцiю можна на сайтi:

https://insideu.com.ua/