Home

Новорічна капсула бренду Tattié: святкові і надихаючі образи

Напередодні Нового року український бренд Tattié презентує клієнтам капсулу святкових суконь.

  

Новорічна капсула з лейтмотивом протесту проти сірої буденності створена для кожної дівчини, якій так сильно хочеться свята та особливої ​​атмосфери навколо. Цей настрій передала фотограф Марина Макончук - кадри надихають на вечірку тут і зараз.

  

Під час створення колекції дизайнер надихалася голлівудським гламуром, безперервними відблисками софітів, ідеальними образами та силуетами ікон стилю, зірок червоних доріжок.


Головне завдання кожного сукні капсули Tattié - покращувати настрій дівчатам в кінці такого складного для всіх року. І зовсім не важливо місце святкування - ніхто не може заборонити вам сяяти в новорічну ніч по-особливому, навіть якщо це затишна домашня вечірка в колі найближчих.

 

Колекція рясніє істинно розкішними тканинами: оксамитом, шовком. Новорічна ніч - це саме той час, коли хочеться відкинути всі обмеження і повністю насолодитися моментом.

 

Ще однією відмінністю капсули Tattié є сукні-трансформери, які дозволять одягти сукню кілька разів і завжди виглядати унікально і, безумовно, неймовірно красиво.

   

Tattié

https://www.instagram.com/tattie.official2/

https://tattie.com.ua/

Photo

Марина Макончук

https://www.instagram.com/marinamakonchuk/

Hair & MUA

Ніка

https://www.instagram.com/nika_makeup.kyiv/

Accessories

VESNA

https://www.instagram.com/vesna.accessories/

Special thanks

11mirrors

https://www.instagram.com/11mirrors_hotel