Home

Fashion-проєкт ROUSSIN: "Сміття – невичерпний цінний ресурс майбутнього!"

Український бренд ROUSSIN презентує новий fashion-проєкт «Сміття – невичерпний цінний ресурс майбутнього», в якому акцентує увагу на роль відходів у житті людства. Дотримуючись правила трьох "R": reduce, reuse, recycle бренд продовжує впливати на інтерпретацію сучасної моди і її sustainable проявів.

 

У новій зйомці команда ROUSSIN змінює ставлення до відходів. Непотрібна, на перший погляд, постійно оновлювана маса завдяки технологіям перетворюється в сировину для виробництва, а за допомогою дизайнерських рішень стає артоб'єктом.


Так, рециклінговий завод Polygreen, що є одним з найбільших заводів з переробки поліетилену в Україні [800 тонн щомісяця] і входить до корпорації «Біосфера», став локацією для гри сприйняття: моделі ототожнили себе з робочим персоналом і приєдналися до процесу переробки поліетилену. Кореляція образів – символічний відгук на професію майбутнього і цінність людини, яка займається відновленням планети.

   

Sustainable fashion складова від ROUSSIN – це новаторський підхід до використання ресурсів. Вироби колекції створені з рефлективних шматочків і виробничих залишків, призначених для утилізації. Браковані тканини бренд реанімує авторським розписом, трансформуючи полотно в унікальну картину у вигляді незвичайних луків і оригінальних аксесуарів.

  

Бренд ROUSSIN:

https://www.facebook.com/roussin.ukraine

https://www.instagram.com/roussin.world/

Завод Polygreen:

http://polygreen-bio.com/

Фотограф Віктория Темнова:

https://www.instagram.com/vikatemnova/