Home

Бренд Anna Grove представив другу колекцію на Ukrainian Fashion Week No Season 2021. Елегантність та безпека поєдналися, щоб рятувати життя

 

Світловідбиваючі елементи стають новою естетикою вишуканих образів. В новій колекції дизайнерка бренду Анна Гайова відповідає на сучасні виклики, звертаючись до перевіреної часом класики. Традиційна клітинка, гусяча лапка та смуги огортають відчуттям опори та стабільності, яких останнім часом нам усім бракує. Класичні орнаменти в ахроматичній гамі поєднано із трьома основними кольорами колекції – жовтим, синім та червоним.

   

Відтепер світловідбиваючі елементи – це не тільки уніформа комунальних служб, а й ефектна, гармонійна деталь елегантного стилю. Авторка чудово припасувала їх навіть до пальто у традиційну гусячу лапку. On-line трансляція показу Anna Grove наочно демонструє, як одяг відбиває софіти та освітлення. Натомість здатність бути помітним у світлі фар та ілюмінації із дистанції до 100 метрів підтверджено завчасно на темних вулицях міста.


Основу колекції складають пальто з м’якою лінією плеча та об’ємними акцентними рукавами. Трансформовані класичні силуети, деконструкція та чисті яскраві кольори пом’якшують консервативний настрій. Кожен образ колекції доповнений рефлективними деталями - трикотаж, канти, приховані вставки та безліч гудзиків, які відбивають вечірнє світло.

Дизайнерка продовжує розвивати представлену на конкурсі Safe Fashion ідею безпеки на дорозі та вкотре доводить, що не потрібно жертвувати стилем заради збереження життя. «Концепт елегантної безпеки надихає на нові поєднання. Багатофункціональність одягу є однією із вимог сучасного світу та якнайкраще відображає моє власне прагнення до відповідальної моди, - коментує Анна Гайова. У планах дизайнерки віднайти нові технологічні деталі та з часом створити повну лінійку, аби усі елементи гардеробу мали  світловідбиваючі деталі.


 

Довідка:

2019 - Анна Гайова перемагає у конкурсі молодих дизайнерів Safe Fashion

Ідея світловідбивних тканин та акцентів стає магістральним напрямом власного бренду Anna Grove

Вересень 2020 - колекція «Lines of light», Ukrainian Fashion Week.

Лютий 2021 -  друга колекція Anna Grove, Ukrainian Fashion Week No Season.