Home

Новий Кампейн Fox Lingerie

Український бренд спідньої білизни Fox lingerie представив кампейн нової колекції. У центрі уваги - жінка, її різнобічність та спектр емоцій, які вона відчуває.

 

"З кожною новою колекцією моя команда все більше заглиблюється в тему жіночого тіла, його довершеності форм і ліній, особливостей. У цьому сезоні ми вирішили акцентувати увагу на самій жінці та її вмінні бути різною кожен день. Сьогодні вона ніжна і чуттєва, завтра - з іскрою в очах і готовністю підкорювати нові вершини. Відповідно, її вибір відрізняється в залежності від внутрішнього стану і часто не обмежується базовими комплектами білизни.

  

Вироби Fox Lingerie сьогодні - це інструменти для вираження своїх бажань і почуттів. Тому в наших колекціях є і більш ніжні, і дуже неординарні комплекти "- пояснює Юліана Гензель, засновниця Fox Lingerie.

  

У колекцію сезону весна-літо 2021 увійшли комплекти з мережива трав'янистих і морських відтінків, комбінація бебі-долл, халати з мереживом і орнаментами, бра з корсетом і вже знакові для бренду боді Slim та бестселер - всипаний камінням комплект Sexy game.

  

Нова колекція вже доступна онлайн на сайті Fox Lingerie, у фірмових магазинах по Україні та в київському ЦУМ.


Fox Lingerie

https://fox-lingerie.com/

https://www.instagram.com/fox_lingerie/

Photo: Danil Kaistro https://www.instagram.com/danilkaistro/

Style: Anastasiia Yatsenko https://www.instagram.com/yatsenkoo/

MUAH: Yevgenia Kozlova https://www.instagram.com/yevgeniyakozlova/

Model: Sandra Ezenva https://www.instagram.com/sandra_ezenva/