Home

На землях Середземномор'я: нова колекція бренду Tattié

Романтичний бренд Tattié випустив нову колекцію, натхненну Італією та островом Прочіда. Мальовничі краєвиди, дух свободи, яскраві різнокольорові будинки на узбережжі послужили ідеєю при створенні ніжних легких суконь. Поки ми в очікуванні теплої погоди, варто придивитися до колекції Tattié, спланувати свій літній гардероб і підібрати наряди для відпустки.

 

При створенні колекції використовувалися переважно натуральні тканини, в яких у теплу пору року комфортно перебувати під пекучим сонцем. Льон, батист, рішельє — відмінний вибір для жіночних і романтичних силуетів суконь.

   

До колекції увійшли актуальні білі топи, жакети та бермуди, широкі штани, які відмінно підійдуть для прогулянок вечірнім містом або морським узбережжям, сарафани з відкритими плечима та сукні довжини міді з вирізом.

 

Засновниця бренду Tattié Тетяна Терчієва прагнула передати атмосферу легкості, безтурботності, яка як ніколи відчувається в теплу пору року, і відчуття свободи. Те, чим надихалася Тетяна, ідеально проілюстровано в колажах художника-ілюстратора Олександра Барболіна.

 

Tattié

https://www.instagram.com/tattie.official/

https://tattie.com.ua/

Sasha Barbolin

https://www.instagram.com/bolin132/