Home

Вільна сексуальність: KATSURINA випустила нову колекцію

Сексуальність, oversize і свобода у новому дропі KATSURINA basic

  

Бренд KATSURINA випустив нову колекцію базового одягу, в якій поєднуються комфорт і сексуальність. Вся вона будується на ідеї універсальності, зручності і свободи бути тим, ким хочеш бути і одягати те, у чому комфортно і просто.


У новій колекції KATSURINA продовжує напрямок спортивного, зручного одягу, але додає до нього сексуальності: це не про короткі сукні та силуетні речі, а про свободу, легкість і впевненість. Колекція бренду стверджує: відчувати себе сексуальною можна як в оверсайз світшоті, так і в корсетах. 

    

Третій дроп KATSURINA basic — це базові затишні речі, які легко поєднуються одна з одною і вдало доповнюють той гардероб, який вже є. Можна не вигадувати складні формули і поєднання — завдяки простим й універсальним рішенням всі структури, кольори і моделі легко поєднуються між собою, а крій дозволяє вдягати всі речі навиворіт і все одно відчувати себе впевнено.


До колекції увійшли спортивні штани і шорти, худі і лонгсліви базових пастельних відтінків. Вперше в KATSURINA basic представили боді-світшоти, корсет і речі з необробленими краями, щоб можна було самостійно регулювати довжину і вирішувати, наскільки продемонструвати або приховати власне тіло. Це саме те бачення сексуальності від бренду, яке читається у свободі дій і вибору, в комфорті, оверсайз речах або спортивних шортах. Нова колекція KATSURINA саме про те, щоб більше не обирати між сексуальністю і комфортом.

    

Даша Кацуріна:


"Я завжди створюю колекції про те, що мені близьке саме в цей момент. Зараз, в період вагітності, коли змінюється тіло і сприйняття себе, я хочу говорити про сексуальність і жіночність.

 

Бути сексуальною буває складно. Особливо, якщо часто заходиш в Інстаграм. Там всі дуже красиві та ідеальні. Навіть трохи страшно, скільки потрібно докладати зусиль кожен день, щоб трохи наблизитися до цього.


У новому дропі ми спробували дати можливість легким способом обрати, якою ви будете сьогодні, просто додавши або прибравши одну деталь. Змінюйте свій образ, всього лиш забравши або додавши витончений корсет прямо на оверсайз".


KATSURINA — бренд комфортного базового одягу з самостійним локальним виробництвом, заснований Дашею Кацуріною в 2015 році.

 

Зараз бренд починає роботу в напрямку sustainability. Частину колекцій команда відшиває зі стокових тканин, а діяльність бренду спрямована не на масове виробництво — одяг шиється рівно в тій кількості, яка виходить з потреб покупців. До того ж за всю історію існування, бренд жодного разу не використовував одноразове пакування — для кожної колекції спеціально розробляється багаторазове функціональне пакування.


З колекцією можна ознайомитися на сайті бренду: https://ua.katsurina.com