Home

THE LACE презентує колекцію весна-літо 2021

Український інтелектуальний бренд THE LACE презентує нову весняно-літню колекцію, у якій вдало перетинаються мінімалізм, романтичні, ніжні силуети та комфорт.

 

«У процесі роботи в цьому сезоні ми надихалися природою та силою жіночності, краси, гармонії всередині. Кожна з нас відчуває в собі певну силу й трактує її по-своєму. У цій колекції нам хотілося показати, що в одязі THE LACE можна не просто виглядати стильно, актуально та свіжо, але й підкреслювати своє «Я».


Якщо хочеться додати в образ трохи зухвалості чи м'якості, розкутості, ніжності або плавності ліній, для кожної мети у бренду THE LACE знайдеться чим підкреслити настрій: квітковою сукнею, строгим костюмом, топом з відкритою спиною або мініспідницею», — розповідає співзасновниця бренду Альбіна Красна.

 

Основні бестселери бренду в цьому сезоні — трикотажні, мереживні та шифонові сукні, топи та спідниці в рубчик, поло з контрастним коміром, лаконічні костюми в різних відтінках і вільні сорочки. Напередодні літа й сезону відпусток бренд вперше випустив комфортне взуття — сандалі та в'єтнамки.


Новинки в THE LACE з'являються щомісяця. Попри це бренд, як і раніше, уникає перевиробництва одягу, а асортимент завжди залишається актуальним.

   

Колекція виконана в базових відтінках у парі з акцентними трендовими кольорами. А текстура трикотажу, костюмної тканини, бавовни, віскози й шифону гармонійно доповнює та підкреслює легкість одягу.


Ознайомитися з актуальними виробами з нової колекції вже можна на сайті та в Instagram бренду.

 

THE LACE

https://thelace.com.ua/ 

https://www.instagram.com/thelace_brand/ 

Photo: Danil Kaistro https://www.instagram.com/danilkaistro/ 

Stylist: Anastasiia Yatsenko https://www.instagram.com/yatsenkoo/ 

MUAH: Yevgeniya Kozlova https://www.instagram.com/yevgeniyakozlova/ 

Model: Rina https://www.instagram.com/rina.4ever/