Home

«BORITESIA >>> POBORETE» — нова патріотична колекція від українського бренду TOUCHOF

Український бренд одягу TOUCHOF представляє нову патріотичну колекцію «BORITESIA >>> POBORETE», не про окреме місто, як це притаманно бренду в минулих дропах, а про цілу країну — країну Україну, бо центральною ідеєю є те, що українці зараз єдині, всі міста неподільні духом та ми разом боремось та обов'язково поборемо. Дизайнери бренду розробили 2 патріотичних дизайни футболок молочного кольору: «WE WILL RAVE» та «GREAT PEOPLE». Футболка «WE WILL RAVE» відображає важливі символи України — тризуб, соняшник, птах та зірка.

 

Це знаки мирного та щасливого життя на рідній землі. Це маніфест, що ворог, який посягне на нашу землю, в ній же і залишиться. А ми щасливо, виборовши свою свободу та незалежність, будемо до знесилення танцювати та рейвити! Футболка «GREAT PEOPLE» розповідає видатні історії з досягненнями українців та України, якими варто пишатися. В цей текст увійшла тільки невелика, але значуща частина цих перемог. Всі ми робимо для країни маленькі перемоги. Це ще раз підтверджує: який ми сильний народ, які ми незламні, талановиті, унікальні та вільнодумні. Як влучно помітили — Ukraine is the capital of Great People! Окрім футболок до колекції «BORITESIA >>> POBORETE» увійшли накладні комірці, легкі трикотажні світшоти з вишивкою «BORITESIA POBORETE» та шорти трьох кольорів — пурпуровий дощ, солона карамель та старі джинси. Основна гама колекції — приглушені відтінки спокійних кольорів ніби з вінтажних журналів.

 

Фасони та крій колекції — поєднання повсякденності з фактурними акцентами — класична бавовна, різноколірна вишивка, матовий принт, грайливий крій накладного комірця. Вишивка «BORITESIA POBORETE» на айтемах колекції відображає її основну ідею. Колекція вже від сьогодні доступна для покупки на сайті touchofcities.com та на інстаграм-сторінці бренду.

  

*Touchof – український бренд, що розповідає історії міст світу через одяг. Лімітовані колекції – це новий мерч міст світу, який розкриває їх культуру, настрій і локальні проблеми, знайомить з головними героями. Кожна колекція присвячена важливим подіям чи течіям у місті. Міські колекції суворо лімітовані, щоб не допускати неусвідомленого споживання та зберігати унікальність і значущість кожної речі. Також бренд випускає базові колекції. Одяг створюється на українському виробництві, з кращих довговічних тканин та по якісним лекалам. Актуальні штрихи, легка недбалість, work-wear, ностальгія, мистецтво, вулиці міст, подорожі та історії – це про Touchof.