Home

Сексуальність та комфорт: KATSURINA випустила нову колекцію

матеріал підготувала Валерія Скопець


Український бренд KATSURINA випустила вже третій дроп базового одягу, в якому поєднали легкість, свободу, сексуальність та комфорт. Колекція несе думку про те, що відчувати себе сексуальною можна як в оверсайз світшоті, так і в корсетах. 

  

До колекції увійшли спортивні штани і шорти, худі і лонгсліви базових пастельних відтінків. Бренд вперше представив боді-світшоти, корсет і речі з необробленими краями, щоб можна було самостійно регулювати довжину і вирішувати, наскільки продемонструвати або приховати власне тіло. Усі речі в колекції розроблені так, щоб їх можна було комбінувати між собою, а крій дозволяє одягати всі речі навиворіт.


“Я завжди створюю колекції про те, що мені близьке саме в цей момент. Зараз, в період вагітності, коли змінюється тіло і сприйняття себе, я хочу говорити про сексуальність і жіночність..

У новому дропі ми спробували дати можливість легким способом обрати, якою ви будете сьогодні, просто додавши або прибравши одну деталь. Змінюйте свій образ, всього лиш забравши або додавши витончений корсет прямо на оверсайз”, – розповіла Даша Кацуріна. 

 

Зараз бренд починає роботу в напрямку sustainability. Частину колекцій команда відшиває зі стокових тканин, а діяльність бренду спрямована не на масове виробництво — одяг шиється рівно в тій кількості, яка виходить з потреб покупців.