Home

Український бренд EcoLife: бути еко – просто та актуально

матеріал підготувала Катерина Севост'янова


Зараз питання екології важливе як ніколи: забруднення повітря, цілі сміттєві острови, вимирання величезної кількості видів тварин — усе це руйнує нашу планету зсередини. Але одна з найбільших проблем — пластик. Український бренд екологічних шоперів EcoLife знає рішення.

 
Бренд EcoLife існує на українському ринку вже понад два роки. Гасло екошопу «Бути еко — просто. Не лише із шопером, а й до всього, що тебе оточує. Без токсичності». Філософія бренду має в основі не просто відмову від пластику, а повне розуміння глобальності проблеми та готовність до її вирішення.


Лінійки товарів EcoLife дуже різноманітні. Тут ви можете знайти шопери як з принтом в етностилі, так і з мінімалістичними написами та візерунками. Цікаво, що також ви можете замовити власний унікальний дизайн. Окрім екосумок, бренд пропонує, замість одноразових поліетиленових пакетів, використовувати багаторазові тканинні мішечки, які до того ж виглядають суперстильно. Це, на думку EcoLife, значно знижує рівень споживання пластику в побуті й покращує екологію нашої планети.


Зараз численна кількість брендів використовує в дизайні свого одягу етномотиви, серед них є й EcoLife. Повернення до джерел стародавньої історії надихає на творення нашого майбутнього, саме тому нова лінійка футболок від EcoLife повністю виконана в автентичному стилі. Важливо, що, окрім яскравого дизайну, товари бренду вирізняються високою якістю та комфортом, адже одяг пошитий виключно з природних матеріалів.

 

Представники бренду EcoLife переконані, що екологічним треба бути не тільки до природи, а й до всього, що нас оточує: людей, тварин, пташок. За цієї причини екошоп регулярно допомагає собачкам та кішечкам, які вимушені жити в притулках. Кожен, хто купує товар під час такої акції, разом з EcoLife допомагає тваринам жити трошечки краще.

 
Не будь байдужим. Підтримуй екологічне.
EcoLife: https://www.instagram.com/your_ecolife.ua/?hl
Site: http://yourecolife.shop/