Home

5 стильних образів (українська версія)!

матеріал підготувала Богайчук Діана


Українські бренди завжди цінувалися не лише в Україні, але й у світі. На тлі повномасштабного вторгнення росії в Україну, ми почали ще більше цінувати власного виробника. Розуміння важливості підтримки українського виробництва є важливим не лише задля збереження власної автентичності, але й для підтримки економіки нашої країни в такий непростий час.

Незважаючи на жорстоку війну на теренах нашої держави, українські бренди продовжують працювати для підтримки економіки нашої Батьківщини. Чому б нам не допомогти нашому вітчизняному виробнику?

Тому, до Вашої уваги, 5 стильних образів від українських брендів, які будуть доречними не лише влітку, але й на початку осені. Почнімо!

 

 

Вишивана сорочка й досі проходить етап осучаснення. Українські бренди експериментують з фасонами, кольорами і вишивкою в той самий час зберігаючи автентичність вбрання. У даному образі використана вишивана сорочка від українського бренду MEREZHKA. Незвичайний для вишиванки коричневий колір в поєднанні з синьою і малиновою вишивкою створюють унікальний і гармонійний образ.

Щодо низу, то, безсумнівно, до теплого коричневого хочеться додати щось світле та невагоме. Наприклад, бежеві льняні штани від українського бренду PAPAYA. І фактура, і легкість тканини є ідеальною для літа.

«Дідусеві або рибацькі» сандалі стали однозначним сюрпризом літа 2022 р. З цікавим плетінням, але найголовніше – зручність та універсальність моделі. Український бренд ENEMY теж не відстає від світових трендів. В образі використано модель коричневого кольору, що гармонійно поєднується з вишиванкою та штанами.

Жінки такі жінки, і кожна хоче мати маленьку, але вмістку сумочку. «ESTHER bag» від ROMASHKA – чудовий варіант. Виготовлена з цупкої мішковини зі вставками з еко шкіри, сумка є ідеальним доповненням до цього образу. Скажімо так, «гра фактур»!

 

А як щодо образу на кожен день?

Всі жінки, не знаючи, що одягнути, дістають свої улюблені джинси. А якщо вони ще й від українського виробника? Тоді це пряме попадання. PAPAYA пропонує нам завжди актуальні прямі джинси з високою посадкою. Щодо кольору базової речі, то він є максимально літнім. Світлий голубий джинс – саме те, що потрібно на свіжі літні вечори.

В ході повномасштабного вторгнення росії в Україну, вітчизняні бренди активізували випуск патріотичних речей. У нашому образі це футболка від ROMASHKA. Біла футболка – це незамінна річ не лише влітку, але й в більш прохолодну пору року. А надпис UKRAINE, виконаний символічним голубим кольором, додає образу унікальності.

Якщо ми говоримо про базовий гардероб, то його просто неможливо уявити без білих кедів. Це й справді те взуття, яке пасує і до джинсів, і до сукні. Наші ж кросівки теж від ROMASHKA. Нічого зайвого!

Авжеж ввечері варто щось «накинути». До улюблених джинсів завжди хочеться підібрати ідеальну джинсовку, колір в колір. І, часом, зробити це вкрай важко. Тому, бренд PAPAYA зробив це за нас, створивши комплект з джинсів і сорочки з деніму. 

Всі ми любимо гарненькі сумочки, але не завжди можемо помістити туди все потрібне. Тому нас завжди виручить компактний рюкзак. Це й справді річ, яка зараз асоціюється не лише зі шкільними роками, але й зі зручністю. У цьому образі використано рюкзак від українського виробника LIKEMOOD. До речі, ця модель доступна в різних кольорах.

 

Без сукні влітку – неможливо, тому наш наступний образ саме з нею! Незважаючи на війну, в цю жарку пору року хочеться чогось яскравого. А якщо поєднання речей буде не лише красивим, але й символічним, тоді це точно 10/10.

Голубий в тренді як ніколи і це нам лише на руку, тому що для нас це не лише гарний колір, але й символ миру, чесності та вірності. У цьому образі яскрава трикотажна сукня-міді YARYNA від українського бренду O.TAJE, який вже більше семи років радує нас стильними товарами. Вирізи по боках чудово підкреслюють талію, візуально роблячи її вужчою. Бренд пропонує велику палітру кольорів, тому кожна точно знайде свою ідеальну сукню.

Взуття – це болюча тема для багатьох жінок. Малі чи завеликі, або й зовсім незручні. Перше, що спадає на думку при слові «літо» і «зручно» це шльопанці. Зараз – це не лише домашнє взуття, але й тренд. Бренд KROKUY надає нам можливість знову відчути себе дітьми, а також забути про болючі п’ятки завдяки шльопанцям. Білі , чорні або ж коричневі – вибір за Вами!

Чесно кажучи, наразі важко підібрати до голубого кращий колір, аніж жовтий. А щодо трендів, то сумка-багет – однозначно в топі. Тому відмінним аксесуаром до цієї сукні є сумка від українського бренду LIKEMOOD. Не зовсім звичайна форма та ідеальний розмір – козир та родзинка сумки, що надає образу завершеності. Якщо жовтий це не ваш колір, то виробник має величезну палітру кольорів саме цієї моделі. Щодо якості можете не перейматись, сотні відгуків задоволених клієнтів (серед них і я!) не дадуть Вам шансу засумніватись.

 

Підбірка без total-black look звучить нудно. Тому насолоджуйтесь стриманим і стильним образом від українських  брендів одягу.

Почнемо з верху. В образі використано чорний вкорочений жилет з комірцем поло від українського бренду FASHIONISTA, який пропонує широкий асортимент речей для дівчат та жінок. Однотонний колір виробу виділяє фактуру тканини. Широка трикотажна резинка внизу вдало підкреслить талію.

Кожна дівчина повинна мати в гардеробі ідеальні класичні чорні штани. Тому бренд PAPAYA пропонує нам супер базову річ, яка стане в нагоді, коли постає проблема з вибором одягу. Ні для кого не секрет, що класичні штани – це незамінна річ, яка підходить як і для прогулянки, так і для святкування. А прямий крій цього виробу пасуватиме кожній.

Останнім часом жінки надають перевагу взуттю без підборів. Тому в цьому випадку чудовим вибором стануть сандалі від українського бренду ESTRO. Чорний – це класика, а плетіння в цьому сезоні – тренд. Тож маємо ідеальні сандалі на літо, які пасуватимуть під будь-який образ.

Щодо аксесуару в нашому total-black образі, то він теж від бренду ESTRO. Ніби класична чорна сумка, але асиметрія додає цікавості й створює повноцінний завершений лук.

 

Легкість – це те, що по-справжньому потрібно влітку. Наш останній образ точно підходить під цю характеристику. Не лише стильно, але й дуже комфортно!

Топ – це річ, яка є основою базового гардеробу, і не лише літнього. Щодо кольору, то влітку це однозначно світлі тони, у нашому випадку беж. В образі завжди актуальний топ в рубчик від ROMASHKA. До речі, великий вибір кольорів саме цієї моделі. Кожна знайде свій!

Чого ж не вистачає в підбірці? Шорти – незамінна річ влітку. Ідеальний варіант для міста – шорти-бермуди від DIADIA. Спокійний колір какао і приємний матеріал (50% льон) – це чудова альтернатива джинсовим шортам. Стильно та зручно!

Український бренд VDOKH створює унікальні сумки ручної роботи. Це і шопери, і еко-сумки. Але в цьому образі трендова сумка-авоська. Наразі це не просто сумка для походу за покупками, але й стильний аксесуар в гардеробі. Бренд пропонує величезну палітру кольорів від базового молочного до яскравого фіолетового.

Під такий легкий невимушений образ хочеться таке ж взуття. Бежеві шльопанці? Чому б ні? Ідеально не лише для міста, але й для відпочинку. В образі це взуття від українського бренду ESTRO.