Home

KHUSTYNA: нова колекція «Спогад»

матеріал підготувала Ксенія Нечипорук

За останню декаду український ринок розгалузився до великої кількості вітчизняних брендів. Серед них і яскравий одяг від Фролова, імпозантні аксесуари від Багінського або елегантне доповнення від Гуземи.

 

Сьогодні ж, одним із найкращих модних рішень є шовкова хустка — доречний спосіб урізноманітнити образ за допомогою одного елемента. В Україні одні з найпривабливіших хусток створює бренд KHUSTYNA. Марка була створена наприкінці 2021 року, проте вже стала однією з найвпізнаваніших на фешн платформах.


KHUSTYNA — це про ідею та її бездоганне втілення. З останніх робіт бренду — шовковий «Спогад», що нагадує кожному з нас про Батьківщину. Серед принтів видніються колоси пшениці, снігури, українські квіти та каштани. Провідними кольорами колекції стали пастельні відтінки з яскравим синім, рожевим, жовтим і зеленим акцентами.

Дизайном шовкових хустин займався Sergio Karpa — український художник по костюмах та модельєр.

«Коли заплющуєш очі, уява малює сюжети, транслює відчуте і побачене. І як інколи хочеться спіймати сон, зачинити його в голові, і переглядати сотні разів зображення, які дарують щастя.

 
Хустина - це яскравий спогад, зафіскований на шовку. Згадка, пов‘язана на голові, яка стане цінною сімейною реліквією, найкращим подарунком і пам‘яттю про майбутню перемогу», -коментує Сергій.

 

Головна ідея колекції — спогад, який буде із вами у будь-якому кутку світу й нагадуватиме про рідну Україну.

«Сюжети на картинах хустин - це наче відповіді на важливе для нас запитання:
Якою я бачу Україну? Яскравою, величною і квітучою», — додає Карпа.