Home

Підбірка спідньої білизни від українського виробника

матеріал підготувала Ксенія Нечипорук

Хоч День закоханих вже минув, порадувати себе подарунком – завжди хороша ідея. Сучасний ринок налічує десятки брендів сексуальної спідньої білизни, проте сьогодні ми зібрали п’ять вітчизняних марок, які будуть до вподоби жінкам із різними смаками.

 

VRODLIVA

Бренд спідньої білизни з власним виробництвом. Його заснувала молода дівчина-блогер Олександра Мартинова у 18 років. Марка була першою в Україні, що зробила білизну з надписами-нашивками «Кусай», «Знімай» тощо. VRODLIVA – марка з середнього цінового сегмента, ціни на комплекти білизни починаються від 440 гривень. Білизну бренд відшиває у власному цеху, де контролюється кожен з етапів виробництва.


Zhilyova Lingerie

Бренд Zhilyova, заснований дизайнеркою Валерією Жильйoвою у 2014 році, відображає стиль, характер і світогляд засновниці. «…для нас вкрай важливо, щоб ми створили доволі універсальну лінію, яка прославить всі тонкощі жіночого тіла і втілить цінності компанії - любов до себе, комфорт та інклюзивність», - зазначає Валерія. Марка спеціалізується на виготовленні бра і трусиків. Жильйова віддає перевагу м’яким чашкам, тому в роботі рідко використовує поролон, а білизну бренд виготовляє з гіпоалергенних матеріалів.


Folie Lingerie

Назва бренду з французької дослівно перекладається як «безумство». За словами засновниці, це слово якнайкраще характеризує їхнє ставлення до жіночої білизни. Переважно марка виготовляє мережеву білизну різного крою, форм та кольорів. Бренд пропонує різні форми чашок та трусиків. До того ж доволі часто Folie влаштовують розпродажі або радують покупців знижками.


Lace up

Бренд білизни ручної роботи, створений у 2014 році парою Яною Роговою та Сергієм Псаревим. Жінка займається розробкою моделей, а чоловік – бізнес-планом. Назва марки перекладається як «зашнурувати», проте засновники трактують її як «примережися». До 24 лютого 2022 року майстерня Lace up знаходилась у Слов’янську Донецької області, але через небезпеку сімейна пара перенесла виробництво до Львова. «Будь ласка, не ховай цю білизну в шафу для особливого дня та випадку, цей випадок вже настав!», - наголошує марка.

 

Leaf Lingerie

Leaf Lingerie засновано у 2014 році. Бренд створює білизну й одяг з думками про тіло, комфорт і приємні відчуття. У концепції розробки моделей – легкість та зручність, тому бра і трусики від марки м’які й приємні до тіла. Серед моделей є білизна різних кольорів і фактур, наприклад, сітки.