Home

Реліквія, яку можна передавати у спадок: хустини від бренду L.N.GUFO

За останні роки український ринок розгалузився до великої кількості вітчизняних брендів. Серед них український бренд унікальних шовкових виробів - L.N.GUFO.

 

Сьогодні ж, одним із найкращих модних рішень є шовкова хустка — доречний спосіб урізноманітнити образ за допомогою одного елемента. В Україні одні з найпривабливіших хустинок створює бренд L.N.GUFO, який був створений у 2019 році. Засновниці бренду – Лілія та Наталія  – дві рідні сестри. «Наша любов до моди, стилю, мистецтва та природи переросла в створення бренду», - говорить Лілія.

 

 

L.N.GUFO - це розкішні шовкові вироби (хустини, шалі та шовкові стрічки). «Головна ідея наших колекцій шовкових аксесуарів в тому, щоб вони стали витворами мистецтва, які можна носити. Колекція «Україна» наразі найпопулярніша, адже вона про любов до Батьківщини, про силу духу, сміливість, красу нашої Країни», - говорить Наталія.

В шовкових виробах дизайнерки поєднали декілька різних технік (графічний малюнок олівцем, папір та акварельні краски), традиції та сучасність.

  

«Всі наші ескізи – це поєднання майстерності малювання нашого художника, нашого бачення краси оточуючого світу, з неперевершеною технологією друку на італійському шовку».

Кожна наша хустина від L.N.GUFO – наче картина, адже це повністю ручна робота. «Ми малюємо акварельними красками, після чого друкуємо на 100% натуральному італійському шовку, який є дуже приємним до тіла. Також ми звертаємся до символізму в створенні наших аксесуарів, детально вивчаємо що означає кожна квітка, тварина, птах, що це зображення може принести корисного людині, від чого захистити, як оберіг».

  

Однією з особливостей бренду L.N.GUFO – є створення вишуканого дизайну, який буде привабливим для багатьох поколінь і стане реліквією, яку можна передавати у спадок.

Шовкові вироби можна носити в різних стилях та незалежно від віку. Складайте хустину трикутником і зав’язуйте як бандану або обкрутіть петлею навколо ручок класичної сумочки. «Стилізуйте так, як просить того душа», - кажуть дизайнерки.

    

 «Наше бачення полягає в тому, щоб збагатити індивідуальний стиль кожної власниці, виразивши аспект її особистості».