Home

Катерина Осадча та One by One презентують колекцію на підтримку ініціативи «Пошук зниклих»


 

Катерина Осадча з перших днів війни створила телеграм-бот «Пошук зниклих» та разом із великою волонтерською командою допомагає українцям у пошуку зниклих родичів. Місія пошуку зниклих людей під час військових дій — це той найважливіший сенс, який закладено в колекцію.

   

Офіційний мерч проєкту — речі, створені креативною командою One by One та Катериною Осадчою, які наповнені сенсом та стануть нетривіальною складовою патріотичного гардероба. Ошатні сорочки та сукні із льону представлені із вишивкою по коміру та традиційними зав’язками китицями спереду, а широкі рукави оздоблені орнаментом, у якому за допомогою диджитал-конструктора закодовані слова — головне гасло ініціативи: «Я без тебе, як синій без жовтого. Я без тебе, як жовтий без синього». Тож, безсумнівно, цей візерунок колекції є оберегом, в якому закладені найважливіші для кожної людини сенси.

  

Ще один принт колекції — художнє поєднання символів надії та пошуків. Птаха, що летить, квіти та гілки дерев, зображені у жовтому та блакитному кольорах — прикрашають лляну сорочку, а також футболку та хустку.