Home

Сережки з діамантами: найкращі моделі для вас у магазині Ювелір Капітал


  Сережки з діамантами ─ вишукана й елегантна прикраса, яка завжди в тренді. Саме тому багато дівчат мріють хоча б про одну пару. І їх можна зрозуміти! Адже такі сережки одразу додають образу особливого шарму, притягують до себе погляди й дарують впевненість у собі.

    

Вони стануть достойним презентом на річницю весілля, ювілей, народження дитини, будь-яке інше сімейне свято. А також гарною винагородою за досягнення успіхів у кар’єрі чи просто подарунком для себе, коханої. Про те, як обрати діамантові сережки й де їх купили, читайте далі.

 

Як обрати сережки з діамантами

Ювеліри створюють таке розмаїття моделей, що можна й розгубитися! Ось на що радимо звертати увагу в першу чергу:


- Метал. Який саме вам подобається найбільше? Є сережки з червоного золота, з білого з родієвим покриттям або ті, що об’єднали в собі обидва варіанти.

- Камені. Це може бути один чи декілька діамантів. Також дуже ефектно виглядають моделі, в яких діаманти поєднуються з перлами, сапфірами, муассанітами, рубінами, смарагдами.

- Застібка. Найбільш надійною вважається англійська: вона міцно застібається, завдяки чому сережки неможливо загубити навіть при активному способі життя.

- Дизайн. Він може бути класичним чи більш незвичайним ─ наприклад, сережки у формі сірників, чотирилистої конюшини, тваринок чи пташок.


Багато залежить від особистих вподобань. Хтось обожнює пусети, хтось віддає перевагу традиційним моделям середнього розміру, а хтось у захваті від довгих підвісок чи великих кілець.


Королівський асортимент сережок із діамантами чекає вас - https://jewelshop.com.ua/sergi/seregki_z_diamantami/. Заходьте й знаходьте свою ідеальну пару!


Де купити сережки з діамантами за вигідною ціною

Багато хто думає, що купити сережки з діамантами дуже просто, були б гроші. Та насправді треба знати деякі нюанси, аби не нарватися на недобросовісного продавця й не пошкодувати про покупку.
 

Приміром, справжність діамантів має бути підтверджена відповідними сертифікатами. Сміливо вимагайте їх у продавця ─ якщо він не може їх надати, це привід замислитися. Також слід упевнитись, що ваші сережки з діамантами мають усі потрібні бірки й штампи, які підтверджують їхню якість. І тільки після цього можна обрати й купити модель, яка припала до душі.


Ми пропонуємо звернути увагу на перевірений інтернет-магазин «Ювелір Капітал».


У чому переваги покупок у «Ювелір Капітал»

Придбавати діамантові сережки в інтернет-магазині «Ювелір Капітал» цілком безпечно. Ця мережа ювелірних салонів працює вже 23 роки й на її рахунку більше мільйона проданих прикрас, а значить, і задоволених клієнтів. Погодьтеся, такі цифри вражають і викликають довіру.


Крім того, незважаючи на те, що за законом повернення ювелірних виробів неможливе, у «Ювелір Капітал» ідуть назустріч покупцям і за необхідності обмінюють прикрасу, яка вам не підійшла. А при замовленні від 2500 грн діє безкоштовна доставка по всій країні.


Які зірки часто носять діамантові сережки

Селебріті просто обожнюють сережки з діамантами й постійно з’являються в них перед камерами. Ось зірки, які були регулярно помічені в таких прикрасах:


- Анджеліна Джолі. Улюблений варіант легендарної акторки ─ невеличкі вишукані підвіски з англійською застібкою та діамантом у центрі або діамантові пусети з білого золота.

- Одрі Гепберн. То була справжня ікона стиля, муза багатьох чоловіків! І вона частенько з’являлася у світ у пусетах із великими перлинами, оточеними дрібними діамантами.

- Пенелопа Крус. Ця пристрасна брюнетка віддає перевагу яскравим і масивним прикрасам, тому носить сережки з великими діамантами, які одразу привертають до себе увагу.

- Вікторія Бекхем. Вона сама створює тренди й обожнює мінімалізм. Тому її часто бачать у мініатюрних пусетах із діамантами, які виглядають дуже жіночно й ніжно.

- Кетрін Зета-Джонс. Ця чарівна жінка в захваті від діамантів і носить їх скрізь. Одного разу вона навіть з’явилася на публіці в діамантовому гарнітурі ціною майже 10 млн доларів!

- Енн Гетевей. Голлівудська акторка й співачка вдягає на світські раути елегантні золоті сережки з діамантами, часто це пусети або компактні моделі з англійською застібкою.

- Дженніфер Лоуренс. Вражати так вражати ─ вважає вона і вдягає на урочисті заходи великі сережки з кольоровими діамантами. Проте у звичайному житті носить простіші прикраси.

- Мадонна. Вона є відомою поціновувачкою великих діамантів. Її колекція сережок й інших прикрас із цими коштовними каменями ─ одна з найбільших у світі. 

На замітку. Якщо шукаєте натхнення, загляньте сюди. Тут ви знайдете розкішні діамантові пари до будь-якого образу. Надихайтеся й будьте особливою, де б ви не знаходились!