Home

Made in Ukraine: ТОП-5 українських брендів, які вартують вашої уваги

матеріал підготувала Кальницька Ольга


Українських брендів мало не буває. Всі вони оригінальні, стильні, по-різному особливі. Але є такі, про які хочеться розповісти. Зараз найкраще, що ми можемо зробити – це підтримати українське. Тому ділимося з вами добіркою сучасних брендів, просякнутих українським колоритом.


KALYNA.UKRAINIAN.BRAND

Калина – це наш духовний світ, наша спадщина

 

Стильно та сучасно – це про KALYNA. В асортименті безліч сорочок, костюмів та футболок, які можна замовити у будь який куточок світу. Їхній бестселлер, джинсові сорочки з вишивкою лелеки, що символізує сімейне благополуччя та любов до рідної Батьківщини.

 

Також вони донатять на ЗСУ та відкривають різні збори: восени збирали кошти на теплий одяг для наших захисників та захисниць.

 

MOTYV_VYSHYVANKA

Ми славимося нашими вишиванками по всьому світу, це наше надбання, святиня нації, не просто одяг - оберіг для кожного українця.
 

Молодий український бренд, ексклюзивного вишиваного одягу, що поєднує в собі традиції нашого народу.  Історія створення якого, почалася з випуску колекції дитячого одягу. На тепер має широкий вибір жіночих, чоловічих та дитячих вишиванок. MOTYV прагне показати наше надбання на весь світ, їхні вироби вирізняються старовинними візерунками, і водночас поєднуються у щось дуже виняткове.


Після початку війни допомагали пологовим будинкам та влаштовували благодійні поп-ап стори.


HVOYA.KYIV

Україна багата талановитими майстрами з ручної роботи: вишивки, прикраси, іграшки та інше. Це й не дивно, бо одним з найпопулярніших хобі наших жінок – є рукоділля.
 

Ви поціновувач спокійних та складних відтінків? Ласкаво просимо до HVOYA! Вони об'єднали комфорт та жіночність у речі, які нікого не залишать байдужими. Це бренд різноманітних аксесуарів та взуття з ручною вишивкою. Наприклад, на одну пару балеток, що ви побачите далі, потрібно витратити 20 годин, щоб зв’язати їх гачком.


Попри війну вони продовжують шити якісний одяг та підтримувати економіку нашої країни.

 

QUIET_FORM

Місце, де живе любов до ручної роботи
 

Цей бренд створює лімітовані вироби із кераміки, якими зручно користуватися у побуті. Власниками є Тетяна та Олексій, завдяки яким на світ народжуються прекрасні порцелянові стакани, тарілки, піали, глеки та багато іншого. Всі вони мають безліч кольорів та візерунків і виробляються за допомогою гончарного кола. Також бренд розробив подарункові сертифікати, які будуть слугувати ідеальним подарунком для ваших близьких.


На їхньому лінку через інстаграм є можливість задонатити на допомогу для армії України.


GUTSULKAKSENYA

Квітучі прикраси, для квітучих людей
 

Неймовірні прикраси під будь-який настрій представляє нам бренд gutsulkaksenya. Вони вручну виробляють браслети, намиста, колечки, чокери та сережки з каміння, річкових перлин і додають свою крихту любові у кожний виріб, щоб ви відчували себе по справжньому жіночною та стильною.

 

Бренд активно фінансово підтримує різні збори та донатить у фонди, за для перемоги України.