Home

Український виробник одягу byMe – історія від перших кроків до сьогодення

 Сьогодні український бренд одягу byMe – це місце, де закохують в українське. Простір, що у ньому плекаємо й відтворюємо традиції, досліджуємо й розповідаємо історії, зберігаємо й поширюємо мову. Нині це, як ніколи важливо. Ми, магазин українського одягу byMe, свідомо вибираємо знайомити світ з українським. Прагнемо розповідати про культуру, історію й боротьбу нашого народу. Хочемо показати світові, ким ми є й ким можемо стати. Для цього створюємо брендовий одяг для жінок і чоловіків, що має значення. У нього вкладаємо важливі сенси. Крізь нього доносимо цінні меседжі. Так робимо вклад у нашу спільну перемогу. 

Бренд українського одягу byMe: історія створення 

Бренд українського одягу byMe виплеканий із натхнення. Світ познайомився з byMe в 2016 році. Це був маленький український бренд жіночого одягу з великою метою. Аліна й Діма прагнули створювати щось особливе, щире й потрібне. Речі, що даруватимуть тепло. Одяг жіночий, що матиме значення. З цими ідеями створили першу колекцію сорочок і спідниць. Хотіли, аби кожна річ стала особливою для її власниці. Цей орієнтир супроводжує ™ byMe й до нині. Як і любов до всього українського. 

У byMe ми щиро захоплюємося Україною – її історією, культурою, мовою, традиціями й природою. Саме тому почали створювати ідейні колекції, що в них ділимося цим зі світом. Кожна нова колекція розповість про важливе й цінне, близьке й особливе. Кожна з них закохує в різне:


- рослини з Червоної книги України, 

- мальовничі міста й села, 

- символи столиці,

- Волинські орнаменти, 

- творчість Шевченка, 

- косівську мальовану кераміку. 

 

Головна мета byMe – закохувати українців в українське. Прагнемо, аби українці й українки щиро полюбили наш одяг, аби потім закохувати в нього світ. Як нагадування про нашу спільну мету, на речах залишаємо важливі деталі. Придивись: на одязі з багатьох колекцій знайдеш бірку-нагадування «з а к о х у в а т и». У ній заклали основну ідею бренду. Ми щасливі, що ти поділяєш наші цінності. Купити брендовий одяг від byMe – це твій вибір закохувати в українське. 

Унікальний брендовий одяг byMe: цілі й плани

Унікальний брендовий одяг від byMe сьогодні – це речі, що дійсно мають значення. Створені з любов’ю до всього українського. А ще – з повагою до тебе. Ми цінуємо тебе й твій вибір. Саме тому прагнемо, аби одяг від українського виробника byMe став для його власниці чи власника річчю серця. Ми створюємо речі, що в них поєднуємо сенси й комфорт, аби ти почувалася якнайкраще, закохуючи світ в українське. byMe сьогодні – це:


- Колаборації. Ми надихаємося історіями, мистецтвом, персоналіями й людьми. Саме тому щасливі ставати частинкою особливих колаборацій. Наприклад, колекція “ХТО МИ Є?”, натхненна художніми творами Тараса Шевченка, створена в співробітництві з національним музеєм Тараса Шевченка. Цього року втілили колаборацію з FILM.UA та Всі.Свої. Колекція «Довбуш» розповідає про цінності поза часом і нагадує, що боротьба триває;

- Чоловічий одяг. Чоловічий одяг – відносно новий розділ на нашому сайті. Тому прагнемо й далі розвивати його. Хочемо створювати колекції, що надихатимуть кожного;

- Розмірна сітка. Ми цінуємо твій комфорт і хочемо, аби ти почувалася впевнено в речах від byMe. Для цього створюємо їх у широкій розмірній сітці – від розміру XXS до розміру XXL – аби кожна знайшла ідеальний для себе;

- Довжини. Усі штани створюємо у трьох довжинах:  petite, middle, long – можна дібрати свою за зростом чи просто за вподобанням;

- Команда. У byMe ми цінуємо нашу команду. Усі люди в ній – щиро закохані в українське й щасливі допомагати вам обирати свої сенси. 

 

Дякуємо, що обираєш byMe й залишаєшся з нами. Прагнемо й надалі досліджувати, плекати й закохувати. 

Бренд жіночого одягу byMe: де купити?

Бренд жіночого одягу byMe – місце твого вибору й твоїх сенсів. Купити жіночий одяг від виробника byMe зможеш онлайн – на byme.ua. Тут знайдеш усі актуальні моделі й розміри. Також чекаємо тебе в нашому шоурумі, де зможеш приміряти український одяг.

 

Купити його вдасться щодня з 11:00 до 20:00.