Home

БРЕНД LEVER COUTURE ПРЕЗЕНТУВАВ НОВУ КУТЮРНУ КОЛЕКЦІЮ ‘VELOCITY OF EMOTIONS’ В ЛОС-АНДЖЕЛЕСІ

Колекція натхненна рівновагою та плинністю всесвітнього океану

Лос-Анджелес, Каліфорнія – жовтень 2023 рік


Бренд Lever Couture презентував нову кутюрну колекцію 'Velocity of Emotions’. Муза бренду Альона Субботіна відкрила шоу у Barker Hangar у Санта Моніці. Front row показу – зіркові друзі та клієнти бренду, серед яких Міла Йовович, Арі Ленокс, Shenseea, Шіоба Белл, Джордін Вудс, Беа Окерлунд і Гріна Девіс. 

 

 

Нескінченні властивості води надихнули дизайнерку Лесю Верлінг'єрі, та ідеї перетворились у плавні, прозорі та текстурні форми, характерні для плинності води та сили океану. Вплетені в спокій природи, творіння Lever Couture, висвітлюють спектр емоцій від захоплення та енергії до спокою та умиротворення. Моделі представлені в унікальній палітрі кольорів, починаючи від білого, сріблястого та ніжних відтінків нюдового до сміливих неонових акцентів.


«Золоті відтінки каліфорнійського заходу, де вир емоцій змінюється з кожним стібком. Наша нова модна колекція від кутюр – це подорож крізь яскравий гобелен почуттів, безмежний, як горизонт», – каже Леся Верлінг'єрі.

    

Відображаючи природну силу води та багатство наших океанів, Lever Couture об’єднав зусилля з цифровим художником Джессі Вулстоном, щоб створити спеціальну інсталяцію, що підкреслює фантазійні дизайни Верлінг'єрі. 


Ретранслюючи творчий всесвіт Lever Couture у сферу музики, композитор Томмі Сімпсон створив унікальний саундтрек до шоу: «Я був у захваті, коли Леся попросила мене створити музику для її нового шоу. Я був у захваті, почувши її наміри щодо шоу — відобразити та втілити весь спектр емоцій. З нинішнім кліматом у світі ми постійно жонглюємо емоціями, починаючи від безумовної любові до наших близьких, справжньої дружби та прекрасних естетичних вражень від природи. Ми постійно граємось з нервовою системою, перемикаючись між дуже сильними, але часто дуже різними емоціями, і я хотів дослідити цей шлях за допомогою цього твору».

 

Шоу пройшло під творчим керівництвом Дженні Вільямс, з якою бренд працює вже довгий час. Стиль від Сіна Браетц, особлива подяка MAC Cosmetics, Chest of Wonders, Talent від Сімони Кінг, засновника та генерального директора Rodeo Madison, арт-директор Річчі Вільямс, Ісаак Аррон, Карен Редді-Медейрос, Маделін Леонард, One Ten Media та Photogenics LA.