Home

ХАЙДІ КЛУМ В LEVER COUTURE

Супермодель Хайді Клум обрала сукню з останньої колекції LEVER COUTURE на щорічному LACMA Gala

 

Супермодель Хайді Клум на LACMA Art+Film Gala 2023 привернула до себе увагу в святковій вініловій білій сукні від LEVER COUTURE. Подія, присвячена взаємозв’язку мистецтва і кіно, відбулася в County Museum of Art в Лос-Анжелесі 4 листопада 2023 року. 


Неймовірно блискуча сукня була презентована під час останньої колекції LEVER COUTURE «Velocity of Emotions» та на її створення пішло понад 350 годин делікатної ручної роботи. Перламутрові клаптики, які відбивають світло, створюють образ сліз, що блищать, стікаючи по тілу: «Створюючи сукню, вона викликала в мені емоції щастя, піднесення та перемоги. Це свято світла та захвату, відчуттів, які постійно червоною ниткою проходять крізь мої дизайни», – каже засновниця та дизайнер LEVER COUTURE Леся Верлінг’єрі.


Презентована в Лос-Анджелесі 13 жовтня колекція «Velocity of Emotions», витвори LEVER COUTURE підкреслюють спектр емоцій від захоплення та енергії до спокою та умиротворення, усі в унікальній палітрі кольорів від білого до сріблястого, а також витончені відтінки від нюдових до сміливих неонових кольорів.



https://www.instagram.com/lever_couture/

https://www.instagram.com/heidiklum/