Home

3,14BAN

Місія нашого нового проекту - це формування культури усвідомленого споживання в Україні.

Сьогодні сміття - серйозна і величезна проблема для людства. З липня цього року наша країна живе в борг Землі, тобто з цього року все те що ми викинули, всі пластикові, паперові непотрібні речі буде гнити довго, і навіть наступні покоління не розгребуть все сміття навіть з минулого століття. Мета - це апсайклінг, за допомогою якого можна в Україні почати усвідомлено підходити до споживання. 

 

Апсайклінг - це не тільки нове життя непотрібних речей, але і спосіб донести до людей, що продукція допомагає значно скорочувати кількість відходів. Апсайклінг - це такий оригінальний і креативний підхід до «нового прочитання» вже старого предмета.

 

Банерна тканина складається з сітки ПВХ і вінілових полімерів. Такий банер переживе будь-яку рекламну компанію. Після рекламних компаній, банери в основному нікому не потрібні і їх викидають через те, що застаріла інформація і т.д. Один банер може розкладатися до 100 років. Навіщо ж тоді вбивати нашу планету, якщо можна зробити з такого роду матеріалу довговічну сумку або портфель. Банерна тканина відрізняється міцністю, добре тримає форму і не промокає. 


Стрічка зі світловідбиваючими нитками виготовляється з поліпропіленової нитки різного кольору шириною від 10 мм до 50 мм з розривними навантаженнями від 0,31 т до 1,50 т. Використовується для пошиття сумок, рятувальних жилетів.

Співробітники NADENU домовляються з фірмами (Prom.ua, Молодіжна рада Харкова, політичні партії і т.д.) про прийняття використаних банерів з неактуальною інформацією для подальшої переробки.

 

Сумки мають достатній розмір, щоб вмістити типові міські вантажі начебто документів і папок формату А4 або ноутбука 15 ". Крім того, можна зробити з банерів чохли на блокноти, пенали, косметичку і багато іншого, але родзинка наших виробів - світловідбиваючі стрічки, які помітні на наших виробах в темряві.


Використані матеріали

Банерна тканина, світловідбиваючі стрічки, фурнітура


Ідея усвідомленого споживання актуальна для еко орієнтованих людей і компаній. Проект 3,14BAN створений в Харкові ініціативною групою для залучення уваги до вторинної переробки банерів. 

  

Наші клієнти: 

1) Рекламні підприємства і агентства, які хочуть і можуть перетворити відпрацьовані пресс волли в нові фірмові сумки, чохли або гаманці для повторного використання. 

2) Модники - найчастіше шукають нестандартні та креативні речі, яких немає у інших. 

3) Екофренди. Їх більшість. Вони допомагають в зборі банерів і реалізації вже готових виробів, через мережу партнерських магазинів.


Абсолютно всі можуть приєднається до 3,14BAN  і допомогти нам реалізувати проект з переробки банерів в масштабах України.