Home

Пошуки точки G

Існує думка, ніби в організмі жінки захована якась чарівна точка, яку досить всі прагнуть відшукати. Отже, що ж це за точка?
  

У цієї точки (або зони) багато назв: точка G-spot (точка Джі), зона G-spot (зона Джі), точка (зона) Грефенберг (по імені лікаря, першим її описав). Крім цього, її називають "губкою уретри" або "жіночої простатою". Як вже було сказано, точка G була відкрита гінекологом Ернстом Грефенберг в 1940 році як найбільш чутлива з усіх ерогенних зон жінки. Це невелика частина передньої стінки піхви, розташована на глибині 5-6 см, за лобковою кісткою і уретрою. В цьому місці ще знаходиться так званий корінь клітора, який йде всередину вагінального каналу. Якщо пальцем або двома акуратно намацати передню стінку піхви, ця зона буде опуклою і шорсткою на тлі всієї решти поверхні вагінального каналу.


В Інтернеті досить багато інформації про те, як знайти цю точку і як правильно стимулювати. Існує навіть відео, де чітко і доступно показано, як за допомогою рук доставити партнерці задоволення, регулюючи силу, ритм і градус натискання на цю точку. Разом з цим багато жінок, так і не знайшовши в собі цю точку, продовжують вірити, що десь вона все-таки є. Адже обіцяли ж, що знайдеться, запевняли, що буде добре, - значить, треба шукати.


Георгій Селюков: "Дуже засмучує той факт, що в останні роки в соціумі секс став чимось на зразок спортивного змагання. Важлива вже не сама гармонія взаємодії, радість партнерства, насичення один одним, блаженство, а то, наскільки часто і довго це відбувається. це ж стосується і горезвісної точки G, яку всі шукають. чомусь вважається, ніби це якийсь універсальний вимикач: натиснув - і темна кімната тут же освітилося світлом. Але це зовсім не так. По-перше, це досить примхлива зона , вона проявляється не у всіх і не на кожному етапі сексуального збудження. По-друге, ця точка має елементи гетеротопії (змінює розташування), вона може спочатку проявити себе, потім "відключитися" і, навпаки, "включатися" при одному виді стимуляції і тут же "вимикатися" при іншому. Може бути так, що сьогодні ви її знайшли, а завтра вона "загубилася".

Можна довго і нудно шукати цей "вимикач", поки вже партнерка не скаже: "Любий, може, ми вже спати будемо, а то вже світає".


Виснажуючи себе чисто технічним процесом, чоловік і жінка втрачають саме блаженство взаємодії. Це не універсальний "вимикач", не чарівна таблетка. Не може бути такого, що чоловік, наприклад, образив жінку, образив, а потім натиснув на потрібну кнопочку, і все знову стало добре ".


Олена Мельник: "Все залежить від чутливості жінки. Якщо точка G є ерогенною зоною жінки, якщо вона про неї знає і під час сексу вона часто стимулюється, то жінка буде відчувати оргазм від стимуляції саме цієї точки. Але якщо стінки вагінального каналу нечутливі, то найчастіше жінка не знають про існування і місцезнаходження точки G. Крім того, ми всі дуже різні по своїй фізіологічній будові, у нас абсолютно різні варіації будови вагіни, тому універсальні поради далеко не всім підходять.

Імбілдинг дає можливість вивчити своє тіло, підвищити чутливість, при цьому більше шансів знайти точку G. З досвіду: одна моя клієнтка прийшла займатися імбілдингом за станом здоров'я. Вона скаржилася на проблеми з гормональним фоном, збоєм в менструальному циклі. В результаті жінка не тільки поправила здоров'я, а й розвинула чутливість інтимних зон, в тому числі зони G. Вона розповідала про божевільні оргазми. Все за рахунок того, що, займаючись зі спеціальним тренажером, ми покращуємо кровообіг в інтимних зонах, стінки стають більш чутливими до дотиків. Той же ефект можна було б отримати при гінекологічному масажі.


Можна також збільшити шанси знайти точку G, мастурбуючи за допомогою іграшок з секс-шопу.

Але взагалі, я б не радила так серйозно ставитися до пошуку цієї точки. Для жінки важливо здоров'я її статевих органів в цілому, саме звідси бере початок її жіноча сила. За великим рахунком, жінці природою вже дана одна чарівна кнопка - це клітор. Якщо вона може отримувати звичайний кліторальний оргазм, цього цілком достатньо для того, щоб відчувати себе щасливою ".

Як висновок можна сказати наступне. Якщо ви знайшли у себе цю точку - чудово! Обов'язково поділіться з нами враженнями. А не знайшли - теж нічого страшного. Головне, щоб ви були щасливі і кохані.