Home

Ти спонсоруєш ворога!?

                                                          матеріал підготувала Ілона Кукурудз

Російський контент навязувався нам з початку незалежності України і ми його споживали, з кожним роком все більше. Після останніх повномасштабного вторгнення росії на території України, точно потрібно все змінювати!

 

Після найгіршого дня в житті кожного українця, мені огидно тільки думати про ту країну і про їхню культуру, яка гнила як і вони. Та після багатьох місяців від початку повномасштабного вторгнення люди почали так скаєімо, забивати на те, що слухають музику чи дивляться фільми росіян.

Тих людей, які спонсорують вбивства українців. Навіть ті режисери, музиканти, хто проти війни, але далі живуть на території тієї недодержави, вони платять податки, які йдуть в країну, а звідти на пулі, автомати, танки, літаки, які згодом використовують проти нас.

І все частіше чути москальський контент (хоча і контентом назвати це важко) на просторах українського Tik Tok та Instagram. Невже люди які гинуть заради нашої свободи, ці безкінечні повітряні тривоги, цей страх в якому ми живемо не є аргументом для припинення співів, танців, відео під їхню нісенітницю?

Якщо ви робили це - слухали російську музику, дивилися шоу або фільми та зрозуміли свою помилку, визнали її та перестали споживати москальський контент – це дуже добре! Краще пізно, аніж ніколи.

Давайте врешті забудемо про них та будемо популяризувати наше-українське! Адже у нас стільки крутих, талановитих людей , які творять надзвичайно класні матеріали.

 

Задумайтесь, про те який контент ви споживаєте!