Home

Що подивитися на українському YouTube?

матеріал підготувала Кантура Марія

У сьогоднішньому матеріалі пропонуємо добірку корисних YouTube каналів, які варті вашої уваги. Підтримаймо український продукт!

 

 WAS: Популярна історія

Канал із 206 тисячами підписників.  Тут опубліковані відео на історичну  та наукову тематику. Автори каналу розвінчують міфи про багато історичних процесів, розповідають про найвизначніші події людства та їх головних персонажів. Тут ви зможете прокачати свій мозок та знайти відповіді на сотні запитань. Кожної неділі тут нове відео.

Uliana Kuntii

Канал української YouTube блогерки та режисерки. Уляна у своїх відео розповідає про психологію та критичне мислення. Авторка це робить креативно та з красивою подачою. Оновлення відео кожного тижня Тому обов’язково завітайте.

Ridddle UA

Ще один науково-популярний канал із майже чотирма мільйонами підписників. Усі охочі можуть переглянути відео про космос, різні досліди та історичні процеси. Усі кошти з монетизації творці каналу надсилають на потреби ЗСУ. Також автори каналу відкриті до співпраці. Разом до перемоги!

Науковий раціоналіст

Артем Албул публікує відео на різнопланову наукову тематику: сексуальну освіту, ковід,  наукові лайфхаки та ще багато чого корисного та цікавого. Канал справді вартий вашої уваги.

Dima Maleev

You-Tube канал українського програміста. Тут Дмитро розміщує відео на різноманітну  IT-тематику. Також почав проводити стрім-марафони. Останній зібрав 4 мільйони, кошти віддали на допомогу волонтерам.

Імені Т. Г. Шевченка

Брати Капранови – ведучі  каналу.  Вони – громадські діячі, публіцисти, письменники. Тематика їхнього каналу – історія України та ключових героїв нашого минулого. Автори публікують короткі відеоролики, де харизматично розповідають різні цікаві історії, які корисно послухати кожному українцю!

Дивимось українське! Підтримаймо українське! Ділимось українським!

Все буде Україна.