Home

Про що думає та мріє українська молодь?

матеріал підготувала Токарь Валерія

Роки 16-25 стовідсотково заслуговують на звання «Найемоційніший етап життя». Ми знайомимося з новими людьми, втрачаємо зв’язки з іншими, дорослішаємо. У ці часи приходить усвідомлення того, ким прагнемо бути, формується громадянська позиція. Думки про те, що тепер ти дійсно є майбутнім своєї країни та будівником свого життя й щастя, надихають ставити високі цілі, досягати їх, розширювати власні горизонти.
 

На жаль, українська молодь тепер знає, що таке війна. Ми змінили нашу буденність й тепер маємо нові завдання. На плечі покоління зумерів ляже великий комплекс роботи – відбудова нашої державності, створення бренду сучасної України. Та чи готові активісти зараз до цього нелегкого процесу й чим зайняті їхні думки?

До того як в Україну прийшла війна, багато української молоді було на початку формування себе як особистості. Хтось закінчував школу, інші лише починали навчання в університеті. Думки були зайняті планами на майбутнє та методами їх реалізації. Тінейджери вже навіть шукали собі місця роботи. До речі, цікаво, що багатьох зацікавила сфера реклами та івентів. Можливо тому журналістика та маркетинг ввійшли до топ-5 спеціальностей за кількістю обраних між абітурієнтами?

Українська молодь поверне до їхнього життя веселі зустрічі, гучні вечірки й мирне небо. Ми усвідомлюємо код нашої нації й маємо багато ідей показати нашу генетичну особливість. Ви точно побачите нас на великих сценах з гучними промовами, запальними танцями та піснями, які заворожують своєю мелодійністю.
 

Які в нас мрії? По-перше, це перемога. Всіма силами, які тільки є, цей історичний момент стає все ближчим завдяки маленьким добрим справам. У кожного вже  є свій план на відбудову, ми заговоримо по-новому! Держава Україна буде високорозвиненим, передовим, культурним осередком світу. По-друге, створення місць для розвитку всіх можливих бажань. Зараз як ніколи, зрозуміло, що без простого спілкування занадто складно йти вперед. 
 

Як добре, що українська молодь хоче бути корисною та допомагати своїй державі та суспільству розвиватися. Війна показала новому поколінню всю цінність людського життя, що наштовхнуло хлопців та дівчат працювати ще більше, ловити кайф від кожного моменту, йти за мрією. Мотивації в нас хоч відбавляй, тому ми спокійні та впевнені в процвітанні України. Наше майбутнє знаходиться в руках людей, які з великим бажанням та неймовірною працьовитістю вже сьогодні починають працювати заради кращого завтра.