Home

5 подкастів для того, щоб не зійти з розуму та залишатися продуктивним

матеріал підготувала Катерина Груднєва


Чи знаєте ви, що людині необхідно підтримувати розумовий тонус та залишатись продуктивним для того, щоб справи йшли лише вгору? Як в реаліях війни не забувати про саморозвиток? Для цього ми підготували добірку подкастів, що неодмінно можуть стати Вам у нагоді!

 

У нинішніх реаліях ми переживаємо багато як негативних, так і позитивних емоцій. І іноді потрібно просто відволіктися, а помічником у цій справі може стати саморозвиток. Часто обставини не дають нам змоги виділити багато часу для проходження курсу або прочитання захопливої книжки, тож пропонуємо до вашої уваги добірку подкастів для саморозвитку, які можна слухати дорогою на роботу чи прогулюючись улюбленим парком.

  • Український культ
    Кожен подкаст - розмова з відомими експертами з української історії, літератури, мистецтва, філософії та кіно щодо нашої культури, яким чином вона пов'язана з європейською та чому важливо її знати. Автори - викладачі Києво-Могилянської академії, літературознавиця Тетяна Огаркова та філософ Володимир Єрмоленко, які прагнуть зруйнувати міф про провінційність української культури.


  • До і після
    Кожен підприємець думає про те, як зберегти бізнес під час війни. Що робити з командою й продажами? У якому стані економіка та як не зійти на 0 в нинішніх умовах? Де брати мотивацію та не опускати руки? Про це розмовляє з підприємцями, які не здаються, Денис Маракін - креативний менеджер і підприємець.

 

  • (Не)звичайні
    Подкаст, у якому звичайні люди діляться своїми емоціями, страхами, переживаннями, помилками, рішеннями, курйозами, болем, радощами і тому подібне. Також обговорюється питання пошуку себе, стереотипного мислення та багато іншого. Авторкою подкасту є Надя Дзвінка.

 

  • Gap Year
    Цей подкаст призначений для тих, хто загубився, і не знає, куди рухатись далі. Ольга Круглій та Уляна Кашепа розмовляють про те, як зрозуміти, чого ти хочеш, коли навколо криза, як встигати все, коли нічого не встигаєш, і чому багато людей під час війни втратили власну ідентичність.

 

  • Хтознаяк
    Автором подкасту є психологиня та психотерапевтка Анна Шийчук, яка любо допоможе слухачам підвищити свій емоційний інтелект, подолати прокрастинацію та працювати продуктивніше, розповість, як справлятися з думками, що ви поганий спеціаліст тощо.

Подкасти - гарна можливість заощадливо використовувати час, розширити свій кругозір та підвищити продуктивність. А також сприяти власному всебічному розвитку та покращенню своїх слабких сторон. Варто пам'ятати, що під лежачий камінь вода не тече, тому пізнавайте невідоме, прагніть кращого і у вас все неодмінно вдасться!