Home

5 надихаючих фільмів, які не дозволять здатися на півдорозі

матеріал підготувала Катерина Груднєва


Бути жінкою вельми непросто: ласкавою і ніжною, при тому сильною і цілеспрямованою. Але, рано чи пізно настають моменти, коли ми вигораємо і втрачаємо віру в себе. Впоратися з цим допоможуть фільми, які надихнуть кожного з нас і нагадають про те, як важливо любити себе, проявляти свої почуття і отримувати задоволення від життя!

 

Фільми - один із найкращих способів перезавантажити свою свідомість і відпочити від рутини, яка наздоганяє нас щодня. Саме тому ми підібрали список фільмів, які можуть допомогти черпнути трохи впевненості в собі та спонукати Вас до досягнення нових висот.


  1. "Ще одна з роду Болейн" (2008)
    Фільм заснований на реальній історії звичайної дівчини Анни, яка зуміла одружитися з королем і змусити його зробити важливий переворот. Таким чином, Анна - яскравий приклад того, якою жінкою потрібно бути, щоб заради тебе розпочинали війни та переписували закони.

 

  1. Диявол носить Prada" (2006)
    Головна героїня - журналістка-початківець Енді, яка стала об'єктом насмішок у колективі через відсутність уявлення про моду та догляд за собою. Вона відчайдушно намагається щосили відповідати своїм колегам і керівниці глянцю, в якому працює. Але, секрет виявився на поверхні: виявляється, потрібно лише зрозуміти своє "Я" і правильно розставляти пріоритети для того, щоб домогтися успіху.

 

  1. "Крихітка на мільйон" (2004)
    Дівчина Меггі, яка мріє стати чемпіонкою світу в жіночому боксі, робить усе можливе для досягнення своєї мети. Наполеглива робота в залі, сила волі та стійкість духу не полишає її доти, доки на турнірі вона не ламає два шийні хребці. Фільм дає зрозуміти нам суворі правила життя і розповідає про труднощі вибору.

 

  1. "Хижі птахи: Приголомшлива історія Харлі Квінн" (2020)
    Харлі Квінн - психопатка, яка нещодавно пережила розрив із коханою людиною. Але, водночас, попри обставини, вона не перестає бути прикладом для наслідування багатьом дівчатам, які опинилися в подібній ситуації. Харлі вирішує довести всьому світу, що вона чогось варта і без Джокера, хоч її методи досить не стандартні для звичайної людини.

 

  1. "Джой" (2005)
    Історія з реального життя, яка сталася з однією з найуспішніших жінок-підприємців Америки. Джой довелося пройти через безліч труднощів, як-от: нестача коштів, розлучення з чоловіком, виховання дітей наодинці і ненависна робота. Але, в один момент вона вирішує взяти все в свої руки і пізніше доведе всім, що безвихідних ситуацій у житті не буває.