Home

Підбірка свічок від українського виробника

матеріал підготувала Ксенія Нечипорук

Якщо раніше свічки були предметом декору та додавали затишку до наших осель, то сьогодні вони перетворилися на потребу, продиктовану регулярними відключеннями електроенергії. Ми зібрали підбірку свічок від українських виробників, які ще не встигли стати мейнстримом.

 

Свічки від Poetry Home

Вироби від Poetry Home – це для цінителів складних парфумерних композицій. Бренд займається виготовленням нішових ароматів для тіла та дому. Серед колекцій марки можна знайти парфумовані свічки у різних композиціях – від скляного стакана зі свічкою до виробу у вигляді тварини. Poetry home створили 6 колекцій, присвячених різним ароматам, тож кожен зможе відшукати свій улюблений запах.

Свічки від Inro

Бренд займається виготовленням засобів по догляду за тілом і парфумованими виробами. Пріоритети  Inro – натуральність, безпека, ефективність та ексклюзивність. Для шанувальників солодких ароматів бренд створив лінійку парфумованих свічок із запахами солодкої вишні, солоної карамелі та гарбузового пирога з прянощами. Серед інших виробів із воску також є свічки з ароматами різдвяного печива, троянд, кедру, імбирного пряника, кориці та гвоздики.


Свічки від The Homest

The Homest – концептуальний куточок свічколюбів та гедоністів. Бренд створив першу в Україні преміальну колекцію соєвих свічок з нішевими ароматами, присвячену українським парфумерам. Кожна свічка The Homest створюється вручну в Україні. Серед виробів марки 4 колекції, кожна з яких виконана у різних стаканах. Лімітована лінійка «Love yourself» присвячена любові до найголовнішої людини – до себе, а колекція Everyday містить аромати для інтер’єру під будь-який настрій.

Свічки від Lotused

Засновниця Катерина Вдовиченко мріяла створити бренд, який допомагав би людям відчувати та проживати це життя. Вона хотіла зробити свічки безпечними та екологічними, тож для їх створення Lotused використовують сертифікований соєвий віск і бавовняні гніти. Серед серій марки переважно пряні аромати: кориця, шафран, гвоздика та сандалове дерево. До того ж окрім свічок бренд також створює тверді парфуми.


Свічки від Gunia Project

Gunia Project – бренд речей, створених на основі традиційних етнічних культур. Марка створює одяг, аксесуари, керамічні та скляні вироби й свічки. Останні виготовлені з соєвого воску та налічують десятки ароматів. Замість традиційних свічників й стаканів Gunia створили напівпорцелянових кроликів та пташок у різних кольорах. Аромати свічок досить нестандартні: евкаліпт, кипарис, ялина, ладан, проте є звичні аромати кориці, яблука, ванілі та мигдалю.